Închide meniul

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

Publicat: 28 septembrie 2024, 9:53

Reclamă
„Comportament ofensator! Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a făcut un nou gest obscen în tricoul naționalei Argentinei

Emiliano Martinez, la finalul meciului cu Chile / Profimediaimages

Aceasta este suspendarea primită de Emiliano Martinez de la FIFA, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială. Portarul argentinian ratează următoarele partide ale naționalei lui Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emiliano „Dibu” Martinez a fost suspendat pentru două meciuri ca urmare a unui „comportament ofensator”, a anunţat Federaţia argentiniană de fotbal (AFA) într-un comunicat.

Suspendarea primită de Emiliano Martinez de la FIFA

Martinez va rata următoarele meciuri ale Argentinei din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2026, împotriva Venezuelei şi Boliviei, în octombrie.

Portarul echipei Aston Villa a fost suspendat pentru incidentele din meciurile cu Chile şi Columbia, de la începutul acestei luni.

În meciul cu Chile, primul de la câştigarea Copa America în Statele Unite, Martinez a sărbătorit făcând un gest obscen cu trofeul, aşa cum a făcut după câştigarea Cupei Mondiale din 2022 în Qatar.

Reclamă
Reclamă

După înfrângerea cu Columbia, jucătorul în vârstă de 32 de ani a lovit o cameră de televiziune locală.

Damian Emiliano Martinez este sancţionat pentru comportamentul său ofensator şi pentru încălcarea principiilor fair-play-ului”, a precizat AFA într-un comunicat, potrivit news.ro.

Argentinienii au ținut să sublinieze că nu este de acord cu decizia Comisiei de disciplină a FIFA.

Reclamă

Antena e FIFA World Cup™ în România!

Antena anunță cea mai importantă achiziție din istoria drepturilor de televizare pe piața din România – va transmite următoarele două ediții ale Campionatului Mondial de fotbal (2026 și 2030) – “zilele când Pământul se bucură Împreună” – cum a fost descris cel mai urmărit eveniment televizat al planetei – 5 miliarde de oameni în 2022, conform Nielsen.

Producătorul celor mai populare showuri ale momentului în România – Asia Express, Chefi la cuțite sau Insula Iubirii – Antena este cel mai important jucător în piața drepturilor de sport premium – transmite meciurile de fotbal ale României până în 2028, în exclusivitate urmă-torii 3 ani din Formula 1 și FIFA World Cup™ în 2026 și 2030.

În 2026 Antena va acoperi primul FIFA World Cup™ cu 48 de echipe și 104 meciuri, momentul când fotbalul traversează un continent – meciuri în SUA, Canada și Mexic.

În 2030 Antena va difuza în Romania Centenarul Mondial – 100 ani de FIFA World Cup™ – turneu care începe în Uruguay, Argentina, Paraguay și traversează oceanul pentru a emoționa din Spania, Portugalia și Maroc o lume întreagă!

Antena transmite în exclusivitate Formula 1 în România, meciurile naționalei României până în 2028 și primele ediții FIFA World Cup™ din istorie cu 48 de echipe.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și