Închide meniul

Conducătorii din Ligue 1, extaziați de transferul lui Lionel Messi la PSG. „Este un eveniment planetar, istoric!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 august 2021, 12:02

Conducătorii din Ligue 1, extaziați de transferul lui Lionel Messi la PSG. „Este un eveniment planetar, istoric!

Conducătorii din Ligue 1, extaziați de transferul lui Lionel Messi la PSG

Profimediaimages

Transferul lui Lionel Messi la Paris Saint-Germain este un eveniment planetar, afirmă şeful ligii franceze de fotbal Vincent Labrune. În opinia acestuia, prezenţa lui Messi în Ligue 1 va duce la creşterea popularităţii ligii franceze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducătorii din Ligue 1, extaziați de transferul lui Lionel Messi la PSG

Venirea lui Lionel Messi la Paris Saint-Germain constituie un eveniment planetar. Este o zi istorică pentru fotbalul francez şi Ligue 1. Lionel Messi este o legendă a fotbalului, care scrie, alături de Pele şi Maradona, istoria sportului nostru.

Este o şansă extraordinară pentru fanii francezi şi toţi iubitorii fotbalului să-l vadă pe cel mai bun jucător din lume. Este o veste extraordinară pentru Ligue 1. Sosirea lui Messi va creşte atractivitatea şi vizibilitatea campionatului nostru pe toate continenentele„, a declarat Labrune, potrivit news.ro

„În numele fotbalului francez, îi mulţumesc lui Nasser Al-Khelaïfi că a împlinit visul aducerii lui Messi la Paris. Messi este magic”, a adăugat Labrune.

Lionel Messi a semnat cu PSG. „Avem un nou diamant în Paris”

Paris Saint-Germain este foarte fericită să anunțe că Leo Messi a semnat un contract pe o perioadă de doi ani, cu posibilitatea de a se prelungi pe încă un an„, au transmis conducătorii clubului într-un comunicat!

Reclamă

Sunt nerăbdător să încep un nou capitol al carierei mele la Paris. Clubul și viziunea sa sunt în perfectă armonie cu ambițiile mele. Știu cât de talentați sunt jucătorii și personalul de aici.

Sunt hotărât să construiesc, alături de ei, ceva grozav pentru club și pentru fani. Abia aștept să joc în fața peluzei de pe Parc de Princes„, a fost prima reacție a lui Lionel Messi după transferul la PSG.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Lionel Messi a semnat cu PSG
  • Reacția de senzație a șefului ligii franceze de fotbal

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere Vezi toate știrile
Citește și