Închide meniul
NEWS ALERT

Lionel Messi, primele declarații după ce a semnat cu PSG. „Sunt nerăbdător să încep un nou capitol al carierei mele!” Moment istoric pentru fotbalul mondial

Alexandru Ivan Publicat: 10 august 2021, 23:44

Lionel Messi, primele declarații după ce a semnat cu PSG. „Sunt nerăbdător să încep un nou capitol al carierei mele! Moment istoric pentru fotbalul mondial

Lionel Messi, primele declarații la PSG

Twitter PSG

  • Lionel Messi, oficial la PSG
  • Prima reacție a argentinianului

La câteva zile după anunțul despărțirii de Barcelona, Lionel Messi a semnat cu PSG. Starul argentinian va avea un contract până în 2023, cu o opțiune de prelungire pe încă un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, primele declarații la PSG

„Sunt nerăbdător să încep un nou capitol al carierei mele la Paris. Clubul și viziunea sa sunt în perfectă armonie cu ambițiile mele. Știu cât de talentați sunt jucătorii și personalul de aici.

Sunt hotărât să construiesc, alături de ei, ceva grozav pentru club și pentru fani. Abia aștept să joc în fața peluzei de pe Parc de Princes„, a spus Lionel Messi, citat de site-ul oficial al celor de la PSG.

Reclamă

Lionel Messi va juca la PSG cu numărul 30 pe tricou. Este același număr purtat de argentinian la debutul său la Barcelona. De remarcat este faptul că Neymar i-a oferit tricoul cu numărul 10, însă acesta a refuzat. O altă variantă a fost ca Messi să joace cu numărul 19.

Reclamă

Argentinianul va încasa un salariu de aproximativ 35 de milioane de euro. Suma este netă şi include bonusuri. După aducerea lui Lionel Messi, PSG a devenit echipa care plătește cele mai mari salarii din istoria sportului. 

Prețurile biletelor la următorul meci al lui PSG au explodat după venirea lui Lionel Messi

Chiar dacă argentinianul nu va evolua în acest meci, el ar putea fi prezentat în faţa suporterilor cu această ocazie. Suficient pentru a-i motiva pe unii să cheltuiască sume exorbitante pentru a participa la acest eveniment, care deja promite că va fi excepţional.

Messi a sosit, marţi, la Paris şi efectuează vizita medicală, apoi va semna contractul, valabil doi ani, cu posibilitatea unui an suplimentar şi cu 35 de milioane de euro salariu anual. Miercuri, de la ora 12.00, va fi prezentat într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul PSG – Strasbourg este programat, sâmbătă, de la ora 22.00, în etapa a doua din Ligue 1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul