Închide meniul

Conducerea lui PSG „a luat foc” după oferta lui Real Madrid pentru Kylian Mbappe. „Este ilegal! Nu putem să acceptăm așa ceva”

Alexandru Ivan Publicat: 25 august 2021, 18:22

Conducerea lui PSG „a luat foc după oferta lui Real Madrid pentru Kylian Mbappe. „Este ilegal! Nu putem să acceptăm așa ceva

PSG s-a supărat după oferta lui Real Madrid pentru Kylian Mbappe

Profimedia

  • Real Madrid a făcut o ofertă pentru Kylian Mbappe
  • PSG a reacționat dur

Leonardo, directorul sportiv de la PSG, e de părere că spaniolii au făcut oferta respectivă doar ca să le arate fanilor că „au încercat” să-l transfere pe Mbappe încă din această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În realitate, Real Madrid l-ar fi contactat ilegal pe Mbappe, pentru că încă se află sub contract cu PSG, și ar fi stabilit ca mutarea să se facă vara viitoare, gratis.

Conducerea lui PSG „a luat foc” după oferta lui Real Madrid pentru Kylian Mbappe

Nu am vorbit prea mult public despre asta, dar poziția noastră a fost întotdeauna să-l păstrăm pe Kylian, să-i prelungim contractul, acesta a fost întotdeauna scopul nostru și încă este. I-am făcut două oferte importante lui Kylian: una la cel mai înalt nivel al echipei în urmă cu două luni și una peste acești jucători, foarte recent. Vrem să-i dovedim că este un jucător important, în centrul proiectului, dar nu deasupra proiectului.

Reclamă

Comparativ cu poziția lui Real, ei au vrut doar să scoată un refuz din partea noastră ca să arăte că au încercat totul și să aștepte un an pentru a-l avea gratuit. Real Madrid se comportă așa de doi ani încoace, este incorect, ilegal chiar și pentru că l-au contactat pe jucător. Pentru noi este inacceptabil, deoarece nu este corect.

Asta este dovada strategiei: ne trimit o ofertă cu un an înainte de încheierea contractului și la 7 zile înainte de sfârșitul perioadei de transferuri. Vor un refuz ca să-i arăte lui Kylian că au încercat totul și au început să negocieze pentru anul viitor”, a declarat Leonardo, citat de RMC Sport. 

Reclamă

160 de milioane de euro a oferit Real Madrid pentru Kylian Mbappe. PSG a refuzat categoric.

Contraofertă uluitoare făcută de PSG. Câţi bani cere pentru Kylian Mbappe

PSG cere 200 de milioane de euro pentru Mbappe, jucător care intră în ultimul an de contract cu PSG şi ar putea ajunge gratis la Madrid, în vara lui 2022. Asta după ce Kylian a refuzat în mai multe rânduri prelungirea contractului cu vicecampioana din Hexagon.

Sursa citată anunţă că Florentino Perez ar putea fi capabil să depăşească suma de 222 de milioane de euro, pe care PSG a plătit-o pentru Neymar. Pe de altă parte, francezii susţin că Al-Khelaifi încearcă din răsputeri să îl convingă pe internaţionalul francez să rămână.

Reclamă 4 / 0/3

Şeicul de la PSG nici nu a vrut să audă de oferta făcută de Real Madrid şi îşi doreşte cu orice preţ tridentul Messi-Neymar-Mbappe. Încearcă să îl păstreze pe Kylian, chiar dacă în vara anului viitor în poate pierde gratis.

Mbappe are o cotă de piaţă de 160 de milioane de euro. PSG l-a cumpărat în 2018 pe atacantul francez de la AS Monaco. Suma s-a ridicat, în final, la 180 de milioane de euro. Cel mai scump transfer din istoria fotbalului a fost realizat tot de vicecampioana Franţei, care a achitat 222 de milioane de euro pentru Neymar.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul