Închide meniul

Contraofertă uluitoare făcută de PSG. Preţul pe care îl cere pentru a-l lăsa pe Kylian Mbappe la Real Madrid. Ar fi al doilea cel mai scump transfer din istorie!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 august 2021, 11:30

Contraofertă uluitoare făcută de PSG. Preţul pe care îl cere pentru a-l lăsa pe Kylian Mbappe la Real Madrid. Ar fi al doilea cel mai scump transfer din istorie!

Kylian Mbappe joacă la PSG din 2017

Profimediaimages

PSG a refuzat prima ofertă făcută de Real Madrid pentru Kylian Mbappe, de 160 de milioane de euro. Conform L`Equipe, Nasser Al-Khelaifi i-a anunţat pe spanioli care este preţul corect pentru starul francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contraofertă uluitoare făcută de PSG. Câţi bani cere pentru Kylian Mbappe!

PSG cere 200 de milioane de euro pentru Mbappe, jucător care intră în ultimul an de contract cu PSG şi ar putea ajunge gratis la Madrid, în vara lui 2022. Asta după ce Kylian a refuzat în mai multe rânduri prelungirea contractului cu vicecampioana din Hexagon.

Sursa citată anunţă că Florentino Perez ar putea fi capabil să depăşească suma de 222 de milioane de euro, pe care PSG a plătit-o pentru Neymar. Pe de altă parte, francezii susţin că Al-Khelaifi încearcă din răsputeri să îl convingă pe internaţionalul francez să rămână.

Şeicul de la PSG nici nu a vrut să audă de oferta făcută de Real Madrid şi îşi doreşte cu orice preţ tridentul Messi-Neymar-Mbappe. Încearcă să îl păstreze pe Kylian, chiar dacă în vara anului viitor în poate pierde gratis.

Mbappe are o cotă de piaţă de 160 de milioane de euro. PSG l-a cumpărat în 2018 pe atacantul francez de la AS Monaco. Suma s-a ridicat, în final, la 180 de milioane de euro. Cel mai scump transfer din istoria fotbalului a fost realizat tot de vicecampioana Franţei, care a achitat 222 de milioane de euro pentru Neymar.

Reclamă

Ce ofertă i-a făcut PSG lui Kylian Mbappe

În vârstă de 22 de ani, Mbappe a refuzat deja trei propuneri de prelungire a contractului. Ultima ofertă de la PSG consta într-un contract pe o perioadă de cinci ani, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Salariul urma să îi fie mărit considerabil, dar tot ar fi încasat mai puţin decât Messi şi Neymar.

Liderul din campionatul Franţei s-a gândit şi la un înlocuitor pentru Mbappe. Atacantul lui Everton, Richarlison, este principala ţintă a lui PSG. Brazilianul care a înscris 7 goluri în ultima ediţie din Premier League este bun prieten cu Neymar. RMC Sport transmite că deja au apărut primele contracte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și