Închide meniul

Continuă degringolada de la Real Madrid! „Galacticii” îl pot pierde şi pe Raphael Varane. Francezul s-a supărat şi vrea să plece la un gigant din Premier League

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iunie 2021, 17:42 / Actualizat: 20 iunie 2021, 18:52

Continuă degringolada de la Real Madrid! „Galacticii îl pot pierde şi pe Raphael Varane. Francezul s-a supărat şi vrea să plece la un gigant din Premier League

Raphael Varane

Profimedia

Continuă degringolada de la Real Madrid. „Galacticii” îl pot pierde la vară pe Raphael Varane (28 ani), unul dintre cei mai importanţi jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Continuă degringolada de la Real Madrid! „Galacticii” îl pot pierde şi pe Raphael Varane

Francezul a fost deranjat că Real Madrid a demarat negocierile mai întâi cu Luka Modric, Lucas Vazquez şi Sergio Ramos.

El le-ar fi transmis agenţilor să poarte negocieri pentru un transfer la Manchester United, scrie The Mirror. Varane, care este dorit şi de PSG, ar prefera să joace în Premier League. Dar pune condiţii. Vrea un contract valabil 4 ani.

Varane mai are 12 luni de contract cu actualul club. Englezii scriu că Real Madrid s-ar putea mulţumi cu 60 de milioane de euro. Suma ar urma să fie folosită pentru achiziţionare unei mari vedete: Kylian Mbappe sau Erling Haaland.

Campion mondial cu Franţa, Varane a câştigat orice trofeu posibil cu Real Madrid. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Varane este cotat la 70 de milioane de euro. Sezonul trecut, acesta a evoluat în 41 de meciuri pentru madrileni.

Reclamă
Raphael Varane
profimediaimages

Rapahael Varane a cucerit orice trofeu posibil cu Real Madrid

De-a lungul perioadei petrecute pe Bernabeu, fundaşul a cucerit de patru ori Liga Campionilor, 3 Supercupe ale Europei, 4 campionate mondiale ale cluburilor, 3 titluri în La Liga, o Cupă a Spaniei şi 3 Supercupe ale Spaniei.

Iulie 2011 este data la care Varane a fost transferat de Real Madrid. Ibericii au plătit francezilor de la Lens 10 milioane de euro.

Citește și:

Sergio Ramos a plecat după 16 ani de la Real Madrid

Real Madrid l-a pierdut deja pe celălalt om de bază din centrul apărării. Sergio Ramos a avut un discurs emoţionant la conferinţa de presă în care s-a despărţit de Real Madrid. Legendarul fundaş le-a promis fanilor că va reveni într-o zi la clubul pentru care a jucat 16 ani.

Reclamă 4 / 0/3

„A venit acest moment, unul dintre cele mai dificile din viaţa mea. O etapă unică din viața mea se închide. Nimic nu va fi ca ceea ce am trăit aici. Vreau să arăt în continuare cel mai bun nivel al meu și să adaug un alt titlu la palmares. Mulțumesc mult tuturor. Ne vedem mai târziu, pentru că mai devreme sau mai târziu mă voi întoarce”, a spus Sergio Ramos.

Ramos a jucat 671 de meciuri la madrileni, pentru care a înscris 101 goluri şi a oferit 40 de pase decisive. El a cucerit numeroase trofee, printre care 4 trofee Champions League şi 5 titluri în La Liga.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și