Închide meniul

UEFA Champions League | Chelsea – Real Madrid 1-3. Karim Benzema i-a „distrus” pe londonezi cu un hat-trick fabulos! Villarreal – Bayern 1-0. Spaniolii câștigă duelul cu „fantoma” bavarezilor. Robert Lewandowski, dat dispărut

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2022, 23:55

UEFA Champions League | Chelsea – Real Madrid 1-3. Karim Benzema i-a „distrus pe londonezi cu un hat-trick fabulos! Villarreal – Bayern 1-0. Spaniolii câștigă duelul cu „fantoma bavarezilor. Robert Lewandowski, dat dispărut

Chelsea - Real 1-3 şi Villarreal - Bayern 1-0, în sferturile Champions League

Colaj Profimedia

  • Chelsea – Real Madrid 1-3. Karim Benzema, hat-trick fabulos la Londra
  • Villarreal – Bayern Munchen 1-0. Trupa lui Unai Emery, victorie uriaşă cu campioana Germaniei

Chelsea – Real Madrid 1-3 şi Villarreal – Bayern Munchen 1-0 sunt rezultatele serii în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Karim Benzema a reușit un hat-trick de vis în duelul de la Londra. În cealaltă partidă, „Submarinul Galben” a „scufundat” campioana Germaniei, cu golul înscris de Danjuma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FINAL. Chelsea – Real Madrid 1-3. Seară de vis pentru Karim Benzema. Starul francez a „demolat” formaţia londoneză, cu un hat-trick fantastic. Real va porni ca favorită clară în returul de la Madrid.

FINAL. Villarreal – Bayern 1-0. Victorie uriașă obținută de trupa lui Unai Emery. Spaniolii au câștigat duelul cu bavarezii, graţie golului marcat de Danjuma în minutul 8. Robert Lewandowski şi coechipierii săi au fost de nerecunoscut, reușind să își creeze foarte puține ocazii periculoase.

Reclamă

Min 87. Villarreal continuă să alerge după golul al doilea! Alfonso Pedraza trage deplorabil din faţa porţii, după o fază minunată creată de trupa lui Unai Emery.

Min 68. Kingsley Coman șutează periculos, de la 16 metri, dar mingea este deviată și ocolește vinclul porții lui Villarreal.

Reclamă

Min 62. Uluitor! Gerard Moreno, din nou în prim-plan! Atacantul lui Villarreal s-a aflat foarte aproape de un gol extraordinar, de la jumătatea terenului. Moreno a interceptat o pasă defectuoasă a lui Neuer și și-a încercat norocul cu un lob din cercul de la jumătatea terenului, dar mingea s-a scurs la un metru pe lângă poartă.

Min 58. Villarreal – Bayern Munchen 1-0. Gerard Moreno, din nou aproape de gol! Atacantul lui Villarreal este oprit spectaculos în momentul șutului de Alphonso Davies, prin alunecare.

Reclamă 4 / 0/3

Min 53. Villarreal – Bayern Munchen 1-0. Ibericii, aproape de golul al doilea! Gerard Moreno șutează puternic de la marginea careului, la colțul lung, dar mingea lovește bara.

Min 46. Chelsea – Real Madrid 1-3. GOOOOOOL Karim Benzema! Starul francez face hat-trick-ul după o greșeală uluitoare comisă de Mendy, ieşit în afara careului. Portarul lui Chelsea a pasat foarte slab către un coechipier, iar starul Realului a recuperat şi a trimis în poarta rămasă goală.

VEZI VIDEO CU GOLUL AICI

Update 23:00. Bayern Munchen, de nerecunoscut! Trupa lui Nagelsmann n-a trimis vreun șut pe poartă în prima repriză.

Min 41. Villarreal – Bayern Munchen 1-0. Spaniolii reuşesc să înscrie din nou, prin Coquelin, dar golul este anulat pentru o poziție de offside.

Min 40. Chelsea – Real Madrid 1-2. GOOOOOL Kai Havertz! Atacantul german reia cu capul în plasă, după o centrare ideală expediată de Jorginho.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Reclamă

Min. 24: Chelsea – Real Madrid 0-2. GOOOLLL Karim Benzema! O nouă execuție magnifică a francezului. A marcat cu o nouă lovitură de cap!

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Min. 21: Chelsea – Real Madrid 0-1. GOOOLLL Karim Benzema! Gol superb al francezului. Lovitură de cap superbă, de la aproximativ 14 metri. Nu i-a dat nicio șansă portarului advers

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Min. 8: Villarreal – Bayern Munchen 1-0. GOOOLLL! Danjuma deschide scorul în meciul cu Bayern Munchen. Atacantul spaniolilor a deviat în poartă mingea reluată de Parejo din centrul careului.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 22.00: Au început meciurile „de foc” din această seară!

Update 21.00: Chelsea – Real Madrid. Echipele de start:

Chelsea: E. Mendy – Christensen, T. Silva, Rudiger – R. James, Kante, Jorginho, Mount, Azpilicueta – Havertz, Pulisic

Rezerve: Alonso, Arrizabalaga, Bettinelli, Chalobah, Kenedy, Kovacic, Loftus-Cheek, Lukaku, Niguez, Sarr, Werner, Ziyech

Antrenor: Thomas Tuchel

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, F. Mendy – Modric, Casemiro, Kroos – Valverde, Benzema, Vinicius Jr

Rezerve: Asensio, Bale, Camavinga, Ceballos, Diaz, Fernandez, Fuidias, Lucas, Lunin, Marcelo, Rodrygo, Vallejo

Antrenor: Carlo Ancelotti

Update 21.00: Villarreal – Bayern Munchen. Echipele de start:

Villarreal: Rulli – Foyth, Albiol, Torres, Estupinan – Coquelin, Capoue, Parejo – Moreno, Danjuma, Lo Celso

Rezerve: Alcacer, Alfonso Pedraza, Asenjo, Aurier, Chukwueze, Gomez, Iborra, Mandi, Mario Gaspar, Pena, Pino, Trigueros

Antrenor: Unai Emery

Bayern Munchen: Neuer – Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies – Kimmich, Musiala – Coman, Muller, Gnabry – Lewandowski

Rezerve: Fruchtl, Goretzka, Nianzou, Richards, Roca, Sabitzer, Sane, Stanisic, Sule, Tillman, Ulreich, Wanner

Antrenor: Julian Nagelsmann

Ştirea iniţială

Magia UEFA Champions League revine cu alte meciuri tari în sferturile de finală. Chelsea şi Real Madrid se întâlnesc din nou, în reeditarea semifinalei de anul trecut. Atunci s-au impus londonezi, care au ajuns să şi câştige trofeul. De partea cealaltă, Villarreal, revelaţia actualului sezon de UCL, o aşteaptă pe Bayern pe Estadio de la „Ceramica”.

Chelsea – Real Madrid şi Villarreal – Bayern, meciurile serii în UEFA Champions League, sunt LIVE TEXT pe AS.ro, începând cu ora 22:00.

Chelsea – Real Madrid, capul de afiş al serii în UEFA Champions League

Carlo Ancelotti a fost testat negativ pentru coronavirus şi a plecat la Londra pentru a fi alături de echipa Real Madrid la meciul cu Chelsea din Liga Campionilor. Tehnicianul italian a fost testat pozitiv cu coronavirus, la 30 martie, şi nu a îndeplinit condiţiile pentru a ieşi din izolare, astfel că a pierdut cursa aeriană care a transportat, marţi, echipa în Marea Britanie.

Totuşi, Ancelotti a efecutat un nou testul PCR, miercuri, iar rezultatul acestuia a fost negativ. Antrenorul se simte bine, nu are simptome şi poate ieşi din izolare. Acesta va fi alături de Karim Benzema, Vinicius&co.

Echipele probabile:

Chelsea: Edouard Mendy; Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Antonio Rudiger; Reece James, Jorginho, Mateo Kovacic, Marcos Alonso; Hakim Ziyech, Kai Havertz, Christian Pulisic.

Real Madrid: Thibaut Courtois; Dani Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Ferland Mendy; Toni Kroos, Casemiro, Luka Modric; Marco Asensio, Karim Benzema, Vinicius Junior.

Robert Lewandowski, gata de show în Villarreal – Bayern

Campioana Germaniei vine după un moment de necrezut petrecut în ultimul meci de campionat din urmă cu patru zile. Arbitrul a intervenit în Freiburg – Bayern, scor 1-4 și a întrerupt partida într-un moment în care Nagelsmann avea 12 jucători pe teren.

Faza a avut loc după ce Sule ar fi trebuit să îl înlocuiască pe Tolisso, în minutul 85. Au fost clipe de confuzie și liderul din Bundesliga a evoluat, timp de 17 secunde, cu un om în plus, anunță as.com.

„Centralul” Christian Dingert a fost avertizat de ceea ce se întâmplă și a oprit jocul. Meciul a fost reluat, cu minge de arbitru, după ce s-a făcut ordine pe teren. A dat 8 minute de prelungire, ca urmare a fazei care a făcut înconjurul lumii. Potrivit regulamentului, Bayern riscă să piardă meciul la „masa verde”. Se poate întâmpla asta dacă Freiburg va depune memoriu pentru judecarea incidentelor.

Echipele probabile:

Villarreal: Rulli; Aurier, Albiol, Torres, Estupinan; Pino, Parejo, Capoue, Trigueros; Danjuma, Moreno

Bayern: Neuer; Pavard, Sule, Upamecano, Hernandez; Kimmich, Goretzka; Sane, Muller, Coman; Lewandowski

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani