Închide meniul

Momente de necrezut în Freiburg – Bayern 1-4. Liderul din Bundesliga a jucat în 12 oameni până a intervenit arbitrul și a oprit meciul!

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2022, 20:26 / Actualizat: 2 aprilie 2022, 21:33

Reclamă
Momente de necrezut în Freiburg – Bayern 1-4. Liderul din Bundesliga a jucat în 12 oameni până a intervenit arbitrul și a oprit meciul!

Bayern a avut 12 jucători pe teren în meciul cu Freiburg

Captură Twitter

Situație greu de imaginat în Freiburg – Bayern, scor 1-4, meci din etapa a 28-a din Bundesliga. Arbitrul a intervenit și a întrerupt partida într-un moment în care Nagelsmann avea 12 jucători pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faza a avut loc după ce Sule ar fi trebuit să îl înlocuiască pe Tolisso, în minutul 85. Au fost clipe de confuzie și liderul din Bundesliga a evoluat, timp de 17 secunde, cu un om în plus, anunță as.com.

Imagini uluitoare în Freiburg – Bayern 1-4

„Centralul” Christian Dingert a fost avertizat de ceea ce se întâmplă și a oprit jocul. Meciul a fost reluat, cu minge de arbitru, după ce s-a făcut ordine pe teren. A dat 8 minute de prelungire, ca urmare a fazei care a făcut înconjurul lumii.

Potrivit regulamentului, Bayern riscă să piardă meciul la „masa verde”. Se poate întâmpla asta dacă Freiburg va depune memoriu pentru judecarea incidentelor.

Reclamă

Bavarezii au avut și alte emoții în deplasarea cu Freiburg. A fost 0-0 la pauză și, chiar dacă Goretzka a deschis scorul (58), Petersen a restabilit imediat egalitatea (63). Golgheterul lui Bayern, Robert Lewandowski, a fost scos de pe teren chiar înaintea reușitei gazdelor.

Gruparea din Munchen a obținut în cele din urmă o victorie categorică. Gnabry (73), Coman (82) și Sabitzer (90+6) au marcat și păstrează avansul față de Borussia Dortmund. Bayern are 66 de puncte după 28 de etape.

Robert Lewandowski a fost desemnat cel mai bun fotbalist din 2021

Lewandowski are cifre uluitoare în acest sezon din Bundesliga. În cele 28 de meciuri a înscris de 31 de ori. Atacantul de 33 de ani, cotat la 50 de milioane de euro, mai are un an de contract cu Bayern și au apărut tot mai multe zvonuri că ar pleca la vară. Barcelona este una dintre echipele interesate să îl transfere.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul polonez a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2021 la gala The Best FIFA. Ceilalţi nominalizaţi au fost argentinianul Lionel Messi (PSG) şi egipteanul Mohamed Salah (Liverpool). Lewandowski a câştigat acest premiu şi anul trecut.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și