Închide meniul

Cornel Dinu, „dărâmat” de moartea lui Sinisa Mihajlovic: „E nedreptatea vieții. Ce a pățit arată din nou cât de slabi suntem!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 16 decembrie 2022, 19:53

Cornel Dinu, dărâmat” de moartea lui Sinisa Mihajlovic: E nedreptatea vieții. Ce a pățit arată din nou cât de slabi suntem!”

Cornel Dinu i-a lăudat pe jucătorii străini după Dinamo - FC Argeş 6-1

Cornel Dinu, pe stadion/hepta

Cornel Dinu a vorbit despre dispariția fostului mare jucător și antrenor sârb, Sinisa Mihajlovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sinisa Mihajlovic a decedat la vârsta de 53 de ani, după ce s-a luptat mai mulți ani cu leucemia.

Cornel Dinu, „dărâmat” de moartea lui Sinisa Mihajlovic

Cornel Dinu a avut un discurs emoționant despre Sinisa Mihajlovic, pe care îl cunoștea personal. Acesta a vorbit despre calitățile sportive extraordinare cu care era înzestrat regretatul fost fotbalist sârb.

„A murit Sinisa… E nedreptatea vieții. Un om atât de puternic și de asemenea valoare să fie răpus de o astfel de boală. Îl cunoșteam personal, e dintr-o zonă foarte legată de România, care seamănă mult cu Banatul. Aveam mulți prieteni comuni în Serbia.

Cât a jucat in Italia a fost un fenomen. Maniera în care evolua și în care executa loviturile libere i-a adus pe medici până acolo încât să măsoare musculatura piciorului stâng a lui, care era mult mai dezvoltată ca la orice alt jucător din lume.

Reclamă

Este doar o speranță de moment, o păcaleală, ceea ce oamenii numesc viață. Un om atât de puternic a pierit din cauza acestei probleme care e veche de când e lumea și pe care omenirea nu are parcă niciodată interesul să o rezolve, cancerul.

El a suferit, a urmat un tratament. La Firenze, unde am avut și eu niște cunoștințe care au trecut pe acolo, există un laborator care arată de parcă ești la Nasa. La fel mai este unul la iesirea din Bologna. A fost o perioadă acolo sub tratament. Moartea e necruțătoare, răpește un om de excepție în ceea ce înseamnă fotbalul mondial. Spre deosebire de Messi, Mbappe și Ronaldo care marchează de regula din apropierea careului, el înscria în special de la distanțe de peste 30 de metri.

Ce a pățit arată din nou cât de slabi suntem în fața vieții și cât de mult ne interesează să protejăm vietatea numită om”, a declarat Cornel Dinu, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și