Închide meniul

Alessandro Nesta, reacție sfâșietoare după moartea lui Sinisa Mihajlovic: „Mister, ai fost un războinic!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 16 decembrie 2022, 19:28

Alessandro Nesta, reacție sfâșietoare după moartea lui Sinisa Mihajlovic: Mister, ai fost un războinic!”

Alessandro Nesta, reacție sfâșietoare după moartea lui Sinisa Mihajlovic

Sinisa Mihajlovic/profimedia

Alessandro Nesta a avut o reacție sfâșietoare, pe contul personal de Twitter, după moartea fostului său coechipier, Sinisa Mihajlovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sinisa Mihajlovic a decedat la vârsta de 53 de ani, după ce s-a luptat mai mulți ani cu leucemia.

Alessandro Nesta, reacție sfâșietoare după moartea lui Sinisa Mihajlovic

Fostul coechiper al lui Mihajlovic, Alessandro Nesta, a postat un mesaj emoționant, pe Twitter, după decesul acestuia.

„Mister, ai fost un războinic. Un exemplu pentru noi toți și mai ales pentru mine… Nu te voi uita niciodată”, a scris Alessandro Nesta, pe contul personal de Twitter.

Reclamă

Alessandro Nesta și Sinisa Mihajlovic au jucat împreună la Lazo, timp de patru ani, în perioada 1998-2002.

În iulie 2019, Sinisa Mihajlovic a anunțat, în mod public, că suferă de leucemie. La acel moemnt, fostul mare antrenor și jucător declara faptul că va înfrunta boala „cu capul sus”.

„Când am aflat vestea, a fost groaznic. Am plâns zile de-a rândul, m-am gândit cât de repede trece viaţa. Nu am plâns de frică. Voi înfrunta boala, voi lupta aşa cum am făcut întotdeauna, cu capul sus! Este o maladie agresivă, dar pot să o înving!”, spunea Mihajlovic, în 2019.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul postat de Lazio

Inclusiv clubul Lazio a postat un mesaj prin care deplânge dispariția lui Sinisa Mihajlovic.

„Lazio deplânge dispariția lui Sinisa Mihajlovic: un mare om, un războinic pe teren și în viață. Curajul său pe teren a fost al doilea după cel arătat în fața unei boli grave, care nu i-a slăbit niciodată spiritul și temperamentul.

O urmă de neșters va rămâne în istoria Lazio acest luptător cu inimă mare, nu numai pentru că a fost campion al Italiei, ci pentru mesajul de speranță în fața dificultăților pe care l-a reprezentat până în ultimul moment al vieții. Ne vom aminti de el așa cum merită, cu îmbrățișarea infinită a echipei și a oamenilor săi. Sincere condoleanțe familiei”, au scris cei de la Lazio, în mediul online.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB Vezi toate știrile
Citește și