Închide meniul

Ghinion teribil pentru Dennis Man! Românul s-a accidentat în partida „de foc” Inter – Parma! Înlocuitorul lui a marcat imediat

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2023, 22:45

Reclamă
Ghinion teribil pentru Dennis Man! Românul s-a accidentat în partida „de foc Inter – Parma! Înlocuitorul lui a marcat imediat

Dennis Man s-a accidentat în Inter - Parma

Dennis Man, în timpul unui meci pentru Parma/ Profimedia

Ghinion teribil pentru Dennis Man în partida din Cupa Italiei, dintre Inter şi Parma. Internaţionalul român s-a accidentat şi a cerut schimbare, după doar 26 de minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a început partida „de foc” cu Inter din postura de titular. Internaţionalul român se afla la a şaptea partidă consecutivă în care evolua din primul 11, după ce a revenit din accidentare.

Ghinion teribil pentru Dennis Man! Internaţionalul român s-a accidentat în Inter – Parma

Dennis Man a cerut schimbare în minutul 26, după ce nu a mai putut continua partida cu Inter. Internaţionalul român a acuzat dureri în zona coapsei drepte. În locul lui, antrenorul Parmei, Fabio Pecchia, l-a introdus pe Stanko Juric.

„Pecchia este forţat să facă prima schimbare, după ce românul a cerut schimbare, şi i-a făcut loc lui Juric”, notează jurnaliştii de la gazzetta.it.

Reclamă

Imediat după ce l-a înlocuit pe Dennis Man, Stanko Juric a deschis scorul în partida cu Inter. Sârbul a marcat în minutul 38 al confruntării cu trupa lui Simone Inzaghi.

Dennis Man se afla la a 16-a partidă pentru Parma, în actualul sezon. Internaţionalul român de 24 de ani a reuşit să marcheze patru goluri în actuala stagiune.

În partida cu Inter, pe banca de rezerve a celor de la Parma se află şi Valentin Mihăilă. Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova a revenit în lotul echipei sale, după accidentarea suferită la începutul lunii decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni Becali, categoric în privința situației lui Dennis Man la Parma

Giovanni Becali, categoric în privința situației lui Dennis Man la Parma! Fostul impresar a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre fosta „extremă” de la FCSB.

Giovanni Becali susține că Dennis Man se simte foarte bine la Parma. Însă, oscilațiile de formă, pe care le are internaționalul român, sunt cauzate de prestațiile echipei, care nu reușește să țină de rezultat, atunci când conduce.

„Dennis Man este foarte bine. Mi se pare că are patru goluri, are vreo două-trei assist-uri. Dar are oscilația asta, ca și echipa. Joacă bine, extraordinar, conduce cu 2-0, după care sunt egalați.

Cu două puncte erau și ei acolo sus, pentru că în Divizia B mai sunt 20 de meciuri, mai sunt 60 de puncte în joc.

Vă dați seama că și primele clasate vor pierde meciuri. Și va fi o luptă crâncenă până la sfârșitul campionatului”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 13:25 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și