Închide meniul

Coșmar pentru Cosmin Olăroiu în Liga Campionilor Asiei. Al Sharjah a ratat calificarea în optimi după ce a primit un gol în al 6-lea minut al prelungirilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2022, 11:10

Reclamă
Coșmar pentru Cosmin Olăroiu în Liga Campionilor Asiei. Al Sharjah a ratat calificarea în optimi după ce a primit un gol în al 6-lea minut al prelungirilor

Cosmin Olăroiu a ratat cu Al Sharjah calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei

Hepta

Coșmar pentru Cosmin Olăroiu în Liga Campionilor Asiei. Al Sharjah, echipa pe care o antrenează, a pierdut dramatic calificarea în optimile de finală ale competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Sharjah, echipa din Emiratele Arabe Unite antrenată de Cosmin Olăroiu, a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, după ce a remizat, pe teren propriu, scor 2-2, cu Al Hilal (Arabia Saudită), în etapa a V-a, penultima, a Grupei A.

Coșmar pentru Cosmin Olăroiu cu Al Sharjah în Liga Campionilor Asiei

Gazdele au condus cu 2-0, prin reuşitele lui Camara ‘5 şi Rashid ’45+1. Oaspeţii au revenit în repriza a doua, după ce au marcat Al Mufarrij ’78 şi Al Dawsari ’90+6 (p), scrie news.ro.

În celălalt joc al grupei, Al Rayyan (Qatar) a trecut, pe teren propriu, cu 1-0, de Istiqlol Duşanbe (Tadjikistan).  Echipa lui Olăroiu avea nevoie de o victorie pentru a mai spera la calificare.

Clasamentul Grupei A este următorul: Al Hilal – 13 puncte, Al Rayyan – 10, Al Sharjah – 5, Duşanbe – niciun punct.

Reclamă
Reclamă 4

Marius Șumudică a ajuns cu Al Shabab în optimile de finală

Marius Șumudică are parte de un început de vis pe banca lui Al Shabab. Formația românului a obținut calificarea în optimile Ligii Campionilor Asiei, după ce a surclasat Mumbai City cu scorul de 6-0.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și