Închide meniul
EXCLUSIV

Marius Șumudică, în culmea fericirii după calificarea în optimile Ligii Campionilor Asiei, cu Al Shabab: „Este meritul jucătorilor!”. Ce așteptări are antrenorul român

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 aprilie 2022, 18:48

Marius Șumudică, în culmea fericirii după calificarea în optimile Ligii Campionilor Asiei, cu Al Shabab: „Este meritul jucătorilor!. Ce așteptări are antrenorul român

Marius Șumudică este antrenorul de la Al Shabab

Twitter Marius Șumudică

Marius Șumudică face spectacol în Liga Campionilor Asiei. Al Shabab, echipa pregătită de antrenorul român, s-a calificat în optimile de finală, după o victorie răsunătoare în grupe. „Șumi” a vorbit despre performanța fantastică bifată, în exclusivitate pentru Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică are parte de un început de vis pe banca lui Al Shabab. Formația românului a obținut calificarea în optimile Ligii Campionilor Asiei, după ce a surclasat Mumbai City cu scorul de 6-0.

Marius Șumudică, în culmea fericirii după calificarea în optimile Ligii Campionilor Asiei, cu Al Shabab

Golurile lui Al Shabab au fost marcate de Bahebri, în minutele 19, 64 şi 66, Fall (36- autogol), Al Jaoui (52) şi Carlos (81). În grupa B, echipa lui Șumudică este lider, cu 13 puncte şi o etapă înainte de final.

Instalat recent la cârma grupării din Arabia Saudită, Marius Șumudică a obținut deja prima sa performanță răsunătoare din acest an. Antrenorul român este extrem de mulțumit de jocul echipei sale și speră să continue forma excelentă în Liga Campionilor Asiei.

„Este foarte important că Al Shabab a revenit în elita fotbalului din Golf și că s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei. Dar nu numai acest lucru mă încântă, ci și jocul echipei. Și ocaziile pe care și le creează, dezinvoltura și tot ceea ce arată pe teren.

Reclamă

Este meritul jucătorilor și să dea Dumnezeu să o ținem tot așa, iar suporterii să fie la fel de mulțumiți cum sunt acum.”, a spus Marius Șumudică, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Şumudică, extaziat după ce a revenit la Al Shabab

Marius Şumudică a fost numit, în acest an, antrenor al saudiţilor de la Al Shabab, echipă pe care a pregătit-o şi în perioada iunie 2018 – iunie 2019. Antrenorul de 51 de ani era liber de contract după despărţirea de Yeni Malatyaspor.

„Sunt bucuros că am şansa să lucrez alături de cei mai buni preşedinţi. Mâine voi călători, am semnat contractul oficial. Am semnat pe două luni cu opţiune pe încă un an de zile. 

Reclamă 4 / 0/3

Este un contract foarte bun. Vreau să mă calific mai departe în Liga Campionilor Asiei. Echipa e pe locul 4, cu șanse mari de a prinde locul 3, poziție care duce iarăși în Champions League. Doar când spun Ever Banega vă dați seama cu cine merg să lucrez! Oamenii au avut încredere în mine, am avut rezultate foarte bune acolo.

Sunt singurul antrenor care a rezistat un an la acea echipă. Am șansa de a lucra cu unul dintre cei mai buni președinți cu care am colaborat în viața mea.”, spunea Marius Şumudică în momentul în care a semnat cu Al Shabab, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și