Închide meniul

Dennis Man, probleme cu fostul antrenor al Parmei: „I-am zis să aibă grijă, îl curăţă repede”. Sfaturile lui Mutu pentru fostul jucător de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2021, 9:59

Dennis Man, probleme cu fostul antrenor al Parmei: „I-am zis să aibă grijă, îl curăţă repede. Sfaturile lui Mutu pentru fostul jucător de la FCSB

Dennis Man a marcat în Israel - România

Profimediaimages

Adrian Mutu a dezvăluit că a vorbit în mai multe rânduri cu Dennis Man. Internaționalul român nu se înțelegea prea bine cu fostul tehnician de la Parma, Enzo Maresca. De altfel, acesta a şi fost mazilit ulterior de la echipa parmegiană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, probleme cu fostul antrenor al Parmei

„Am vorbit de multe ori cu Dennis. Este cum eram eu atunci. El a avut ceva probleme, nu prea se înțelegea cu Maresca. I-am zis să aibă grijă, pentru că cei de acolo îl curăță repede”, a dezvăluit Adrian Mutu, conform digisport.ro.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au un nou tehnician. Giuseppe Iachini este noul antrenor al celor de la Parma. „Cruciaţii” se află pe locul 14 în Serie B şi au înregistrat doar 4 victorii în 13 meciuri. În vârstă de 57 de ani, noul tehnician al celor doi internaţionali români a mai pregătit echipe precum Fiorentina, Cesena, Vicenza, Chievo, Brescia, Palermo sau Udinese.

Citește și:

Adrian Mutu a negociat cu Parma

Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă. Briliantul a fost aproape de a da lovitura carierei. Tehnicianul român a negociat cu Parma și putea deveni antrenorului Dennis Man și Valentin Mihăilă. În locul fostului internațional român a fost însă preferat Enzo Maresca, dat afară zilele trecute.

„Am fost aproape de a deveni antrenorul Parmei. Voiau un antrenor tânăr și eram eu cu Maresca. L-au preferat pe el. Acum nu s-a mai pus problema. Mi-au zis de atunci că vor încerca un antrenor tânăr, dacă nu merge, vor aduce unul cu experiență, lucru care s-a și întâmplat”, a povestit Adrian Mutu, conform sursei citate.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și