Închide meniul

”Coșmarul” Cristiano Ronaldo! Vedetele lui Diego Simeone, ”îngrozite” înainte de Atletico Madrid – Manchester United: ”Știm ce ne-a făcut în meciurile directe!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 februarie 2022, 15:32

”Coșmarul” Cristiano Ronaldo! Vedetele lui Diego Simeone, ”îngrozite” înainte de Atletico Madrid – Manchester United: ”Știm ce ne-a făcut în meciurile directe!”

Cristiano Ronaldo, ”coșmarul” vedetelor lui Atletico Madrid

Profimedia

Cristiano Ronaldo, ”coșmarul” vedetelor lui Atletico Madrid

Angel Correa a prefațat confruntarea de pe ”Wanda Metropolitano” și recunoaște că se teme de duelul cu Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cariera sa, superstarul portughez a marcat peste 15 reușite împotriva madrilenilor. În perioada petrecută la Real Madrid, acesta a înscris hat-trick-uri atât în La Liga, dar și în UEFA Champions League.

Ba mai mult, CR7 i-a eliminat de unul singur pe ”plăpumari” și în perioada petrecută la Juventus. După 0-2 în tur, Cristiano a marcat de trei ori și a trimis-o pe ”Bătrâna Doamnă” în sferturile de finală.

”Știm cum este Cristiano și cât de mult rău ne-a făcut în meciurile în care ne-am întâlnit. Sigur, nu poți să te uiți doar la el, trebuie să privești și la echipă. Sunt o echipă foarte bună și trebuie să facem un mare efort ca să îi învingem”, a spus Correa, citat de Marca.

În stagiunea curentă, CR7 a marcat 15 goluri în 27 de apariții pentru Manchester United.

Reclamă

Cristiano Ronaldo le-a spus șefilor lui Manchester United că vrea să plece

Cristiano Ronaldo (37 de ani) nu se simte bine la Manchester United și se gândește serios să se despartă de clubul din Premier League.

Cristiano Ronaldo a revenit vara trecută la Manchester United, cu planuri mari. Acestea au fost însă date peste cap de jocul modest prestat de trupa antrenată de Ralf Rangnick. Atacantul ajuns la 37 de ani nu pare să se fi intregrat la echipa de pe Old Trafford, alături de care obținea rezultate extraordinare în urmă cu mai bine de un deceniu.

Acum, jurnaliștii englezi anunță că CR7 ar putea părăsi Manchester United la vară, după un singur sezon. Potrivit Mirror, internaționalul lusitan le-a comunicat conducătorilor de pe Old Trafford că va pleca dacă “diavolii” nu reușesc să se califice în UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii lui United nu s-au opus și vor fi de acord cu decizia lui Ronaldo, chiar dacă actualul contract expiră abia în 2023, mai scrie sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și