Închide meniul
VIDEO

Cosmin Contra a pierdut dramatic titlul în Arabia Saudită, în ultima etapă! Fanii l-au distrus pe român: “Va rămâne în tomberonul istoriei! A avut 11 puncte avans!”

Antena Sport Publicat: 27 iunie 2022, 23:54

Cosmin Contra a pierdut dramatic titlul în Arabia Saudită, în ultima etapă! Fanii l-au distrus pe român: “Va rămâne în tomberonul istoriei! A avut 11 puncte avans!”

Cosmin Contra a pierdut dramatic titlul în Arabia Saudită

Cosmin Contra, în timpul unui meci / Hepta

  • Cosmin Contra a pierdut dramatic titlul în Arabia Saudită, în ultima etapă
  • Fanii au răbufnit la adresa românului

Cosmin Contra a pierdut titlul în Arabia Saudită în ultima etapă a sezonului. Echipa românului, Al-Ittihad, a scăpat printre degete trofeul, în fața rivalilor de al Al-Hilal. Fanii au răbufnit la adresa tehnicianului român, aducând aminte că echipa lor a avut, la un moment dat, lider detașat, cu un avans de 11 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Ittihad avea nevoie de victorie în ultima rundă a sezonului din Arabia Saudită, precum și de un pas greșit făcut de Al-Hilal.

Cosmin Contra a pierdut dramatic titlul în Arabia Saudită, în ultima etapă!

Din păcate pentru Cosmin Contra, echipa sa a obținut numai o remiză pe teren propriu, contra celor de la Al Batin, scor 0-0. De cealaltă parte, Al-Hilal și-a câștigat meciul cu Al-Fysaly, scor 2-1, și a cucerit titlul.

Reclamă

Jucătorii lui Cosmin Contra au fost complet distruși după fluierul de final și s-au aruncat pe gazon, în lacrimi. La rândul său extrem de supărat, antrenorul român a încercat să-i consoleze, dar a fost în zadar.

Reclamă

 

În același timp, fanii lui Al-Ittihad, prezenți în tribune, au fost surprinși plângând în hohote după ce echipa lor a pierdut la limită primul titlu de campioană, după o așteptare de 13 ani.

Reclamă 4 / 0/3

 

Cosmin Contra, făcut praf de fanii lui Al-Ittihad: “Va rămâne în tomberonul istoriei! A pierdut cel mai ușor campionat!”

Contra rămâne fără titlu de campion câștigat în cariera de antrenor. Fanii lui Al-Ittihad au pus “tunurile” pe român după seara de coșmar și îi cer demisia.

“Cosmin Contra va rămâne în tomberonul istoriei, un pierzător! Un antrenor care nu știe să-și citească adversarul nu merită niciodată să rămână pe banca unei echipe. Singura lui preocupare este ca jucătorii să alerge pe flancuri, iar mijlocașii să atingă mingea.”, a răbufnit unul dintre fanii lui Al-Ittihad, pe contul de Twitter.

Iar reacțiile acide la adresa lui Contra au continuat să curgă în valuri:

“Al-Ittihad merită un antrenor mai bun decât Cosmin Contra!”

Reclamă

“Istoria ne va aminti că antrenorul român pe nume Cosmin Contra a pierdut campionatul, deși la un moment dat avea o diferență de 11 puncte!”

“Totul a fost împotriva sosirii lui Cosmin Contra încă din prima zi. Conducerea clubului a refuzat să asculte vorbele suporterilor. Astăzi, Cosmin Contra a pierdut cel mai ușor campionat din istorie!”, a scris alt fan furios.

Cosmin Contra s-a aflat la un pas de leșin în Arabia Saudită!

Cosmin Contra a trecut printr-un “carusel” de emoții și în partida cu Al-Ettifaq, din penultima etapă a sezonului.

Gazdele au deschis scorul în minutul 58, însă Al-Ittihad a reușit o revenire de senzație. Trupa românului a marcat de 3 ori, în minutele 73, 74 și 87.

Tensiunea uriașă acumulată și-a spus cuvântul în prelungirile partidei, când lui Cosmin Contra i s-a făcut rău. Tehnicianul român s-a așezat brusc pe bancă, apoi echipa medicală a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor. Din fericire, Contra și-a revenit repede.

Momentele rare din finalul meciului au făcut rapid înconjurul presei din Arabia Saudită:

„Contra a acuzat o stare de oboseală în prelungirile meciului, în timp ce acorda indicații jucătorilor săi. Nu a mai putut să stea în picioare și a trebuit să se așeze pe bancă”, au scris jurnaliștii Goal.com.ar.

“Din cauza tensiunii meciului, a temperaturii și a umidității ridicate, Contra aproape a leșinat. Imediat după ce a acuzat probleme, staff-ul medical a intervenit și i-a acordat primul ajutor, apoi și-a revenit”, a notat și publicația Kooora.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
Fotbal extern • 22 mart., 16:33
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
Record istoric stabilit de Al Hilal, după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 13 mart., 10:29
Record istoric stabilit de Al Hilal, după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Saudiții, 28 de victorii la rând
Scandal uriaş în Al Ittihad - Al Hilal! Jucătorii celor două echipe au sărit la bătaie
AntenaPLAY • 12 mart., 23:39
Scandal uriaş în Al Ittihad – Al Hilal! Jucătorii celor două echipe au sărit la bătaie! Scene uluitoare în Liga Campionilor Asiei
Al Ittihad - Al Hilal LIVE VIDEO (21:00) în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 12 mart., 23:00
Al Ittihad – Al Hilal 0-2 a fost în AntenaPLAY! Liderul din Arabia Saudită, calificare în semifinalele Ligii Campionilor Asiei
Al Hilal - Al Ittihad 2-0 
AntenaPLAY • 5 mart., 22:03
Al Hilal – Al Ittihad 2-0 a fost în AntenaPLAY. Vedetele din Arabia Saudită au făcut spectacol total în Liga Campionilor Asiei