Închide meniul
EXCLUSIV

Cosmin Contra, „în staff-ul” lui Carlo Ancelotti la Real Madrid: „Calitatea antrenamentelor este foarte ridicată!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 18 ianuarie 2023, 23:25

Cosmin Contra, în staff-ul” lui Carlo Ancelotti la Real Madrid: Calitatea antrenamentelor este foarte ridicată!”

Cosmin Contra, „în staff-ul” lui Carlo Ancelotti la Real Madrid

Cosmin Contra și Carlo Ancelotti / colaj hepta/profimedia

Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo, s-a aflat, pentru o săptămână, în staff-ul lui Carlo Ancelotti la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Cosmin Contra este liber de contract, după despărțirea de Al-Ittihad, din luna iunie.

Cosmin Contra, „în staff-ul” lui Carlo Ancelotti la Real Madrid

Cosmin Contra susține că a fost invitat, pentru o săptămână, în staff-ul lui Carlo Ancelotti, la Real Madrid. Fostul antrenor din „Ștefan cel Mare” a povestit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, ce a văzut în „curtea” actualei deținătoare a Ligii Campionilor.

„Eu sunt bine. Încerc să rămân conectat la ceea ce înseamnă fotbalul. Am fost o săptămână la antrenamentele fostului meu antrenor, Carlo Ancelotti.

Săptămâna aceasta merg la baza de antrenament a lui Atletico, să văd antrenamentele lui «Cholo». Sunt conectat și cu Champions League. Când începe Champions League, o să fiu observator UEFA. Încerc să rămân conectat la ceea ce înseamnă fotbalul, încerc să mă documentez, încerc să văd cum lucrează marii antrenori… Sunt lucruri normale pentru un antrenor care nu are de lucru.

Reclamă

Am fost o săptămână invitat efectiv să fiu un plus din staff-ul lui (n.r. Carlo Ancelotti). Am participat la ședințele cu jucătorii, la cum pregătește video următoarele meciuri. Mi-au explicat cum pregătesc o săptămână cu două meciuri. Deci, a fost o experiență foarte mișto, pentru că Carlo m-a primit ca și cum aș fi fost un om din staff-ul lui.

Întotdeauna este de apreciat că un antrenor de talia lui Ancelotti își deschide casa ca și cum ar fi a ta. Mi-a spus că am poarta deschisă oricând vreau eu să mă duc.

E un staff foarte bine organizat, din toate punctele de vedere, care nu lasă niciun detaliu deoparte. Au un preparator fizic foarte bun. Nu e nimic diferit față de ceea ce cred că lucrează fiecare. Diferența o face calitatea jucătorilor. Și, atunci, calitatea antrenamentelor este foarte ridicată. În plus, sunt foarte profesioniști. M-a surprins să văd un grup așa de unit și de profesionist”, a declarat Cosmin Contra, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Contra: „Am refuzat câteva echipe!”

Totodată, „Guriță” a vorbit despre ofertele, pe care le-a primit, pentru a reveni în antrenorat.

„De șase luni sunt în discuții. Am refuzat câteva echipe. Proiectul nu era cel care trebuia să fie. Mai sunt discuții și în momentul de față, dar e același lucru. Trebuie să mă atragă proiectul și să fie seriozitate. Altfel, nu accept să revin pe bancă. Din România nu am oferte.

Nu pot să spun nume, pentru că nu e nimic sigur și nu vor să se se afle. Am fost în discuții cu echipe din prima și a doua divizie din Spania”, a mai spus Cosmin Contra.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și