Închide meniul

Cosmin Contra, mesaj pentru fanii lui Al-Ittihad după ce a ratat titlul și a fost demis: ”Marii campioni se ridică din înfrângeri grele!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 iunie 2022, 23:06

Cosmin Contra, mesaj pentru fanii lui Al-Ittihad după ce a ratat titlul și a fost demis: ”Marii campioni se ridică din înfrângeri grele!”

Cosmin Contra visează să antreneze în La Liga

Cosmin Contra, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cosmin Contra a avut un mesaj de despărțire pentru fanii lui Al-Ittihad, după ce a ratat titlul și a fost demis. Antrenorul și-a cerut scuze după ce a ratat mult râvnitul trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aventura lui Cosmin Contra la Al-Ittihad s-a încheiat. Președintele clubului a hotărât să nu îi prelungească contractul antrenorului român, după ce a ratat obiectivul principal din sezonul 2021/2022. ”Guriță” a ratat „la mustață” titlul.

Cosmin Contra, mesaj pentru fanii lui Al-Ittihad după ce a ratat titlul și a fost demis

”Îi salut pe fanii lui Al-Ittihad. În primul rând, vreau să-mi cer scuze pentru că v-am eșuat în ultimul moment și, deși am făcut tot posibilul, nu am fost la înălțimea măreției voastre.

Marii campioni se ridică și din înfrângeri grele și învață din greșeli”, a transmis Cosmin Contra pe Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Cosmin Gurita (@cosmin2contra)

 

Cosmin Contra, OUT de la Al-Ittihad

Cosmin Contra nu va mai continua la Al-Ittihad după ce a pierdut dramatic titlul în Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit publicației kooora.com, președintele lui Al-Ittihad, Anmar Al-Haili, a anunțat că nu îi va prelungi contractul lui Contra.  „Guriță” a ajuns la Al-Ittihad vara trecută și a semnat un contract valabil pe un sezon. Antrenorul român spera să continue pe banca formației din Arabia Saudită, dar ratarea titlului a cântărit enorm în decizia conducătorilor.

Oficialii viecampioanei au decis să se despartă de Contra după un singur sezon și să caute un nou antrenor care să ducă echipa către primul titlu după o așteptare de 14 ani.

Al-Ittihad avea nevoie de victorie în ultima rundă a sezonului din Arabia Saudită, precum și de un pas greșit făcut de Al-Hilal. Din păcate pentru Cosmin Contra, echipa sa a obținut numai o remiză pe teren propriu, contra celor de la Al Batin, scor 0-0. De cealaltă parte, Al-Hilal și-a câștigat meciul cu Al-Fysaly, scor 2-1, și a cucerit titlul.

Cosmin Contra, prima reacție după ce a pierdut dramatic titlul în Arabia Saudită 

După ratarea titlului, Contra a lăsat de înțeles că ar putea continua la cârma lui Al-Ittihad și în sezonul viitor, deși contractul său expiră în această vară. În presa din Arabia Saudită chiar s-a discutat despre o posibilă prelungire, în ultima perioadă, însă anunțul oficial a întârziat să apară.

„Guriță” și-a cerut iertare în fața fanilor care l-au criticat extrem de dur după ce Al-Ittihad a scăpat printre degete trofeul.

„Îmi cer iertare în fața fanilor pentru pierderea titlului. Au fost alături de noi de-a lungul întregului sezon și ne-au susținut pentru a-și transforma speranțele în realitate. 

Ceea ce s-a întâmplat în acest sezon reprezintă o lecție de pe urma căreia vom beneficia în sezonul viitor. Vom încerca să reparăm greșelile și să compensăm pentru pierderea titlului.  Am avut ghinion. Am condus clasamentul mult timp, dar am ratat titlul pe ultima sută de metri”, a spus Cosmin Contra, potrivit kooora.com.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și