Închide meniul

Cosmin Contra, OUT de la Al-Ittihad după ce a pierdut dramatic titlul! Anunțul venit din Arabia Saudită

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 iunie 2022, 11:33

Cosmin Contra, OUT de la Al-Ittihad după ce a pierdut dramatic titlul! Anunțul venit din Arabia Saudită

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Cosmin Contra, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Cosmin Contra nu va mai continua la Al-Ittihad după ce a pierdut dramatic titlul în Arabia Saudită. Președintele clubului a hotărât să nu îi prelungească contractul antrenorului român, după ce a ratat obiectivul principal din sezonul 2021/2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aventura lui Cosmin Contra la Al-Ittihad s-a încheiat. Conducătorii din Arabia Saudită au luat decizia finală după ce echipa a ratat „la mustață” titlul.

Cosmin Contra, OUT de la Al-Ittihad după ce a pierdut dramatic titlul

Potrivit publicației kooora.com, președintele lui Al-Ittihad, Anmar Al-Haili, a anunțat că nu îi va prelungi contractul lui Contra.

„Guriță” a ajuns la Al-Ittihad vara trecută și a semnat un contract valabil pe un sezon. Antrenorul român spera să continue pe banca formației din Arabia Saudită, dar ratarea titlului a cântărit enorm în decizia conducătorilor.

Oficialii viecampioanei au decis să se despartă de Contra după un singur sezon și să caute un nou antrenor care să ducă echipa către primul titlu după o așteptare de 14 ani.

Reclamă

Al-Ittihad avea nevoie de victorie în ultima rundă a sezonului din Arabia Saudită, precum și de un pas greșit făcut de Al-Hilal.

Din păcate pentru Cosmin Contra, echipa sa a obținut numai o remiză pe teren propriu, contra celor de la Al Batin, scor 0-0. De cealaltă parte, Al-Hilal și-a câștigat meciul cu Al-Fysaly, scor 2-1, și a cucerit titlul.

Cosmin Contra, prima reacție după ce a pierdut dramatic titlul în Arabia Saudită

După ratarea titlului, Contra a lăsat de înțeles că ar putea continua la cârma lui Al-Ittihad și în sezonul viitor, deși contractul său expiră în această vară. În presa din Arabia Saudită chiar s-a discutat despre o posibilă prelungire, în ultima perioadă, însă anunțul oficial a întârziat să apară.

Reclamă 4 / 0/3

„Guriță” și-a cerut iertare în fața fanilor care l-au criticat extrem de dur după ce Al-Ittihad a scăpat printre degete trofeul:

„Îmi cer iertare în fața fanilor pentru pierderea titlului. Au fost alături de noi de-a lungul întregului sezon și ne-au susținut pentru a-și transforma speranțele în realitate.

Ceea ce s-a întâmplat în acest sezon reprezintă o lecție de pe urma căreia vom beneficia în sezonul viitor. Vom încerca să reparăm greșelile și să compensăm pentru pierderea titlului.

Am avut ghinion. Am condus clasamentul mult timp, dar am ratat titlul pe ultima sută de metri”, a spus Cosmin Contra, potrivit kooora.com.

Cosmin Contra, făcut praf de fanii lui Al-Ittihad

Contra rămâne fără titlu de campion câștigat în cariera de antrenor. Fanii lui Al-Ittihad au pus “tunurile” pe român după sezonul de tristă amintire în care echipa lor a avut, la un moment dat, chiar și 11 puncte avans în poziția de lider.

“Cosmin Contra va rămâne în tomberonul istoriei, un pierzător! Un antrenor care nu știe să-și citească adversarul nu merită niciodată să rămână pe banca unei echipe. Singura lui preocupare este ca jucătorii să alerge pe flancuri, iar mijlocașii să atingă mingea.”, a răbufnit unul dintre fanii lui Al-Ittihad, pe contul de Twitter.

Reclamă

Iar reacțiile acide la adresa lui Contra au continuat să curgă în valuri:

“Al-Ittihad merită un antrenor mai bun decât Cosmin Contra!”

“Istoria ne va aminti că antrenorul român pe nume Cosmin Contra a pierdut campionatul, deși la un moment dat avea o diferență de 11 puncte!”

“Totul a fost împotriva sosirii lui Cosmin Contra încă din prima zi. Conducerea clubului a refuzat să asculte vorbele suporterilor. Astăzi, Cosmin Contra a pierdut cel mai ușor campionat din istorie!”, a scris alt fan furios.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și