Închide meniul

Cosmin Contra, tot mai aproape de Al Nasr Dubai! Presa din Emirate a făcut anunţul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 noiembrie 2022, 22:15

Cosmin Contra, tot mai aproape de Al Nasr Dubai! Presa din Emirate a făcut anunţul

Cosmin Contra ar urma să o preia pe Al Nasr

Cosmin Contra/ Hepta

Cosmin Contra este tot mai aproape de a o prelua pe Al Nasr Dubai! Presa din Emirate a făcut anunţul, şi notează faptul că fostul selecţioner a fost prezent la ultimul meci al trupei pe care ar urma să o antreneze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra este liber de contract din vară, atunci când şi-a încheiat înţelegerea cu gruparea Al-Ittihad. Tehnicianul a fost aproape de a cuceri titlul alături de formaţia saudită, însă l-a pierdut în ultimele runde în faţa celor de la Al Hillal.

Cosmin Contra, tot mai aproape de Al Nasr

Cosmin Contra este favorit să o preia pe Al Nasr, după cum anunţă presa din Emirate. Fostul selecţioner ar deveni al treilea antrenor român din Emiratele Arabe Unite, după Cosmin Olăroiu, care o pregăteşte pe Sharjah, şi Daniel Isăilă, cel care stă pe banca lui Baniyas.

„Se spune că următorul antrenor al lui Al Nasr va fi Cosmin Contra. El a venit pentru a urmări din tribune meciul dintre Al Nasr și Al Jazira, de astăzi, și ar urma să preia echipa după acest joc”, notează presa din Emirate.

Al Nasr a pierdut ultimul meci, în faţa celor de la Al Jazira, formaţie la care evoluează Florin Tănase. Inernaţionalul român a marcat primul gol al echipei sale, în victoria obţinută cu scorul de 2-0.

Reclamă

Al Nasr, formaţie pe care ar urma să o preia Cosmin Contra, are un început de sezon dezastruos. Trupa din Emirate se află pe locul 12, cu 6 puncte acumulate, după 9 runde disputate. În prezent, Thorsten Fink, fostul jucător de la Bayern Munchen, stă pe banca lui Al Nasr.

Cosmin Contra a mai antrenat, de-a lungul carierei, la formaţii precum Petrolul, Getafe sau Dinamo. Fostul internaţional a stat şi pe banca echipei naţionale timp de 2 ani, între 2017 şi 2019.

Florin Tănase a marcat din nou pentru Al-Jazira, în partida cu Al Nasr

Florin Tănase a marcat din nou pentru Al-Jazira! Fostul căpitan de la FCSB a ajuns la a treia reuşită, de la transferul său în Emirate, din vara trecută.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase a deschis scorul pentru Al- Jazira, în minutul 37, în confruntarea cu Al Nasr, din etapa a 9-a a campionatului din Emiratele Arabe Unite. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-0, după ce a marcat şi Diaby.

Florin Tănase a profitat de faptul că a rămas singur cu portarul, şi a înscris fără emoţii. Fostul căpitan de la FCSB a beneficiat şi de greşeala apărătorilor lui Al Nasr, care i-au oferit mult spaţiu în faţa porţii. Comentatorul partidei a avut o reacţie fabuloasă după reuşita românului, arătându-se extrem de fericit că Al Jazira a deschis scorul.

Internaţionalul român a ajuns la trei reuşite în tricoul celor de la Al Jazira, după transferul din vara precedentă. Tănase a evoluat în 9 partide pentru clubul din Emirate.

Trupa lui Florin Tănase a urcat pe locul doi în clasament, graţie succesului cu Al Nasr. Al Jazira a acumulat 17 puncte, după nouă runde, fiind la doar două puncte distanţă de liderul Al Ahli Dubai.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și