Închide meniul

Cosmin Olăroiu a dat lovitura pe piaţa transferurilor! L-a adus pe un atacant cu cifre impresionante la FC Porto!

Bogdan Stănescu Publicat: 8 septembrie 2023, 21:45

Reclamă
Cosmin Olăroiu a dat lovitura pe piaţa transferurilor! L-a adus pe un atacant cu cifre impresionante la FC Porto!

Cosmin Olăroiu, antrenor Al Sharjah / Profimedia Images

Cosmin Olăroiu a dat lovitura pe piaţa transferurilor! Antrenorul echipei Sharjah FC din Emiratele Arabe Unite l-a adus liber de contract la formaţia lui pe Moussa Marega, fost jucător al lui FC Porto. Liga Portugal este transmisă în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marega a evoluat până la sfârşitul lunii trecute la Al Hilal. În perioada iulie 2021-august 2023 a jucat 49 de meciuri pentru Al-Hilal, marcând 18 goluri. În tricoul lui FC Porto Moussa Marega a marcat aproape un gol la două meciuri. În perioada 2016-2021 Marega a înscris pentru FC Porto 52 de goluri în 126 de partide.

Cosmin Olăroiu a dat lovitura pe piaţa transferurilor!

El a fost şi împrumutat la Vitoria de Guimaraes în sezonul 2016-2017, marcând 13 goluri în 27 de meciuri.

Trecerea lui Marega la echipa lui Olăroiu e oficială. Cotat de către transfermarkt.com la 4 milioane de euro, atacantul în vârstă de 32 de ani are dublă cetăţenie, a statului Mali şi a Franţei.

„Un nou rege se alătură Castelului Regilor. Îi urăm bun venit în echipa noastră atacantului malian Moussa Marega”, l-a prezentat Sharjah pe Marega.

Reclamă

Marega a cucerit cu FC Porto două titluri de campion al Portugaliei, o cupă şi o Supercupă.

Victorie dramatică pentru Cosmin Olăroiu! Echipa sa a câştigat un meci nebun în debutul sezonului din Emirate

Victorie dramatică pentru Cosmin Olăroiu! Al Sharjah, echipa pregătită de antrenorul român, a început cu dreptul noua ediţie a campionatului din Emiratele Arabe Unite.

Reclamă 4 / 0/3

Formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu a debutat pe terenul celor de la Ittihad Kalba, la capătul unui meci nebun, câştigat de Al Sharjah cu 4-3.

Cosmin Olăroiu a debutat cu dreptul în noul sezon din Emiratele Arabe Unite. Al Sharjah, echipa pe care o antrenează, a câştigat duelul din prima etapă de pe terenul celor de a Ittihad Kalba, la capătul unui meci nebun.

Formaţia lui Cosmin Olăroiu a câştigat cu 4-3, la capătul unui adevărat thriller. Al Sharjah a deschis scorul în minutul 16 prin Caio, după care a fost egalată în minutul 23 de Kiss.

Al Sharjah a revenit în avanataj în minutul 35, după un nou gol al lui Caio, de data aceasta din lovitură de la 11 metri. Înainte de pauză, în minutul 43, echipa lui Olăroiu a fost egalată din nou, după reuşita lui Spadacio.

Liga Portugal e live în AntenaPLAY

Prima ligă a Portugaliei a fost înființată în 1934, iar, din 2014, la startul ei găsim 18 echipe. De-a lungul anilor, peste 70 de cluburi au ajuns în Liga Portugal, dar doar cinci au devenit și campioane.

87 de titluri au fost adjudecate de cele trei mari ”puteri”, Benfica (38), Porto (30) și Sporting (19). Belenenses și Boavista sunt singurele grupări care au întrerupt seria de invincibilitate a celor trei. De notat e și că Benfica și Porto și-au trecut în cont și câte două Ligi ale Campionilor.

Benfica este campioana en-titre și favorita din acest sezon, chiar dacă în ultimii cinci ani a vândut jucători în valoare de 700 de milioane de euro. Valoarea totală a fotbaliștilor celor 18 echipe din Liga Portugal este de 1.22 miliarde de euro.

Reclamă

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și