Închide meniul

Victorie dramatică pentru Cosmin Olăroiu! Echipa sa a câştigat un meci nebun în debutul sezonului din Emirate

Alex Masgras Publicat: 18 august 2023, 19:51

Reclamă
Victorie dramatică pentru Cosmin Olăroiu! Echipa sa a câştigat un meci nebun în debutul sezonului din Emirate

Victorie dramatică pentru Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu, antrenor Al Sharjah / Profimedia

Victorie dramatică pentru Cosmin Olăroiu! Al Sharjah, echipa pregătită de antrenorul român, a început cu dreptul noua ediţie a campionatului din Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu a debutat pe terenul celor de la Ittihad Kalba, la capătul unui meci nebun, câştigat de Al Sharjah cu 4-3.

Victorie dramatică pentru Cosmin Olăroiu! Echipa sa a câştigat un meci nebun în debutul sezonului din Emirate

Cosmin Olăroiu a debutat cu dreptul în noul sezon din Emiratele Arabe Unite. Al Sharjah, echipa pe care o antrenează, a câştigat duelul din prima etapă de pe terenul celor de a Ittihad Kalba, la capătul unui meci nebun.

Formaţia lui Cosmin Olăroiu a câştigat cu 4-3, la capătul unui adevărat thriller. Al Sharjah a deschis scorul în minutul 16 prin Caio, după care a fost egalată în minutul 23 de Kiss.

Al Sharjah a revenit în avanataj în minutul 35, după un nou gol al lui Caio, de data aceasta din lovitură de la 11 metri. Înainte de pauză, în minutul 43, echipa lui Olăroiu a fost egalată din nou, după reuşita lui Spadacio.

Reclamă

În repriza secundă, gazdele au înscris din nou. Ghayedi a marcat în minutul 60, iar Ittihad Kalba a s-a aflat la conducere pentru prima oară în partidă.

În minutul 79, fostul jucător de la Barcelona sau Borussia Dortmund, Paco Alcacer, a restabilit egalitatea. În minutul 87, Luanzinho a marcat golul victoriei al echipei pregătite de Cosmin Olăroiu.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Al Sharjah urmează meciul de calificare din Liga Campionilor Asiei cu Tractor-Sazi din Iran, după care va juca pe teren propriu, în etapa a doua, cu Al Wasl.

Florin Tănase, primul gol la Al-Akhdoud! Andrei Burcă e şi el titular la formaţia din Arabia Saudită

Florin Tănase a marcat primul gol pentru formaţia din Arabia Saudită. Fostul căpitan de la FCSB, care a semnat cu nou-promovata în această vară, a deschis scorul în duelul din etapa a doua a campionatului din Arabia Saudită cu Al-Fateh.

Tănase a marcat în minutul 23 al partidei de pe teren propriu. În primă fază, românul a încercat să centreze, mingea a revenit la el la marginea careului de şase metri, după care l-a învins pe portarul advers cu un şut la colţul scurt.

La Al-Akhdoud evoluează încă din primul minut şi Andrei Burcă, celălalt român al nou-promovatei, ajuns şi el în Arabia Saudită în această vară. Fostul fundaş de la CFR Cluj a marcat golul echipei sale în remiza de pe terenul lui Al Shabab, scor 1-1, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și