Închide meniul

Cosmin Olăroiu, mesaj superb pentru Mirel Rădoi după meciul din Emirate: „E prima dată când se întâmplă asta”

Alex Ioniță Publicat: 24 noiembrie 2023, 9:57

Reclamă
Cosmin Olăroiu, mesaj superb pentru Mirel Rădoi după meciul din Emirate: E prima dată când se întâmplă asta”

Cosmin Olăroiu, mesaj superb pentru Mirel Rădoi după meciul din Emirate

Cosmin Olăroiu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Cosmin Olăroiu a transmis un mesaj superb pentru Mirel Rădoi după meciul din Emirate. Fostul antrenor al celor de la FCSB a vorbit despre duelul pe care l-a avut cu echipa fostului selecționer al echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Al-Bataeh și Al-Sharjah a fost unul de senzație. Echipa lui Rădoi a condus cu 3-0, dar elevii lui Cosmin Olăroiu au revenit în meci, iar scorul final al acestui duel a fost de 3-3.

Cosmin Olăroiu, mesaj superb pentru Mirel Rădoi după meciul din Emirate. Ce i-a transmis fostului selecționer

La conferința de presă de la finalul partidei, Cosmin Olăroiu a vorbit despre meci, dar și despre relația sa cu Mirel Rădoi. „Oli” a dezvăluit că meciul a fost unul greu pentru că a jucat împotriva unuia dintre „copiii” săi.

”A fost pentru mine foarte dificil, pentru că, practicam, jucam contra unui copil de-ai mei. E pentru prima dată când se întâmplă lucrul ăsta”, a spus Cosmin Olăroiu.

De asemenea, tot în cadrul aceleiași conferințe, antrenorul român a răbufnit, după ce meciul pe care echipa sa tocmai l-a jucat a fost la doar 2 zile după meciurile echipelor naționale din Emirate și Bahrain:

Reclamă

”Programarea arată o mare lipsă de respect față de Sharjah. Din păcate, eu nu înțeleg, nimeni nu spune nimic că suntem programați să jucăm la 48 de ore de la meciul echipei naționale, în mai puțin de 48 de ore. Nu mai am nimic de zis”, a mai spus românul.

Al Sharjah, echipă antrenată de Cosmin Olăroiu, va avea două dueluri în grupele Ligii Campionilor Asiei, după partida cu Al Bataeh. Formaţia lui „Oli” se va duela cu Al-Sadd şi Al-Faisaly pe 27 noiembrie, respectiv 4 decembrie.

Al Sharjah este lider în grupa de Liga Campionilor Asiei, competiţie care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi, plecăciuni în faţa lui Cosmin Olăroiu

Mirel Rădoi a făcut plecăciuni în faţa lui Cosmin Olăroiu chiar înainte de duelul din Emirate! Echipa fostului selecționer, Al Bateh se va duela cu Al Sharjah, care este pregătită de tehnicianul care a dus-o pe FCSB în semifinalele Cupei UEFA, în 2006.

La conferința de presă premergătoare partidei dintre Al Bateh și Al Sharjah, Mirel Rădoi a vorbit despre relația sa cu antrenorul adversarilor, Cosmin Olăroiu. Fostul selecționer al echipei naționale a dezvăluit că „Oli” este tehnicianul pe care îl laudă mereu și că fără el nu ar fi devenit „antrenorul de astăzi”.

„Cosmin Olăroiu este antrenorul pe care mereu îl laud. Datorită lui sunt antrenorul de azi. Nu e ușor să joci împotriva lui. Știe felul în care joc, iar eu știu cum joacă el.

Meciul nostru contra echipei lui este cel mai dificil. Din punctul meu de vedere, Sharjah este cea mai bună echipă ca organizare defensivă.

Diferențele dintre echipele noastre sunt mari. Sharjah vrea să câștige toate trofeele, în timp ce noi vrem să încheiem pe o poziție superioară față de cea obținută sezonul trecut”, a spus Mirel Rădoi, potrivit dubaisports.ae.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și