Închide meniul

Cosmin Olăroiu „a spart banca”! Suma fabuloasă pe care o va încasa în Emirate. Salariu fantastic pentru antrenor

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 noiembrie 2021, 15:04

Cosmin Olăroiu „a spart banca! Suma fabuloasă pe care o va încasa în Emirate. Salariu fantastic pentru antrenor

Cosmin Olăroiu nu şi-a dorit postul de selecţioner al României

ImagineChina / Stringer via Hepta

Cosmin Olăroiu a semnat pe două sezoane cu Sharjah, iar salariul este unul pe măsură. Antrenorul român va încasa 5 milioane de euro pe sezon de la noua echipă pentru a o salva de retrogradare în primul an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu, salariu fabulos

Cu cele 10 milioane de euro pe care le va încasa în următorii doi ani, Cosmin Olăroiu îşi sporeşte averea, dar acesta nu este cel mai mare salariu încasat până acum de către antrenor la echipele pe care le-a antrenat în străinătate. Cei mai mulţi bani i-a încasat de la chinezii de la Jiangsu, 7 milioane de euro pe sezon. 6.5 milioane de euro a mai luat Olăroiu şi de la Shabab Al-Ahli, conform prosport.ro.

Probleme pentru Olăriu la Jiangsu

Totuşi, Cosmin Olăroiu nu s-a putut bucura de toţi banii pe care trebuia să îi încaseze, conform contractului, de la chinezii de la Jiangsu Suning. Echipa a fost desființată și el a rămas cu mulți bani neprimiți. La noua formație nu ar mai avea astfel de probleme. Echipa e proprietatea guvernatorului emiratului Sharjah, Sultan bin Muhammad Al-Qasimi în vârstă de 82 de ani.

FRF l-a vrut pe Olăroiu

După ce Mirel Rădoi a spus că pleacă de la echipa naţională la finalul preliminariilor, FRF l-a vrut pe Cosmin Olăroiu selecţioner. Federalii nu s-au putut însă apropia de acesta, datorită pretenţiilor lui salariale. Mirel Rădoi încasează 250.000 de euro anual la FRF. De 20 de ori mai puțin decât câștigă acum Oli la noua echipă din Emirate.

Cosmin Olăroiu îi preia pe cei de la Sharjah după ce aceştia au renunţat la Abdulaziz Al Yassi, care a stat pe banca arabilor patru ani. Echipa se află momentan pe locul 8 în prima ligă din Emirate, cu 13 puncte acumulate în nouă etape.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și