Închide meniul

Ce lovitură! Cosmin Olăroiu este aproape de a semna cu o nouă echipă: „E ultimul meci la care va asista din tribună”

Antena Sport Publicat: 29 octombrie 2021, 15:23

Ce lovitură! Cosmin Olăroiu este aproape de a semna cu o nouă echipă: „E ultimul meci la care va asista din tribună

Cosmin Olăroiu şi-a prelungit contractul cu Al Sharjah

Cosmin Olăroiu rămâne în Emirate / Profimediaimages

  • Cosmin Olăroiu, aproape de a semna cu o nouă echipă
  • Anunțul făcut de presa arabă

Șansele ca Olăroiu să îi ia locul lui Mirel Rădoi la naționala României sunt infime. Presa arabă anunță că tehnicianul român va semna zilele următoare cu Al Sharjah, echipă ce se află pe locul 5 în prima ligă din Emiratele Unite Arabe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Al Ahli Shabab – Al Ain e ultimul meci la care Cosmin Olăroiu asistă din tribună, apoi se va prezenta pe banca lui Sharjah Cultural Sports Club”, este anunțul jurnaliștilor de la Abu Dhabi Sports.

Reclamă

Olăroiu îl va înlocui pe banca celor de la Al Sharjah pe Abdulaziz Al Yassi, iar debutul românului poate avea loc pe 3 noiembrie, în partida cu Al Wahda.

Citește și:

Cosmin Olăroiu şi-a recuperat ceasul de 180.000 de dolari furat de hoţi

Cosmin Olăroiu tocmai a avut parte de o surpriză incredibilă. Poliţia din Dubai i-a recuperat ceasul care i-a fost furat cu o lună şi jumătate în urmă, pe străzile din Milano.

Reclamă

Fostul antrenor al lui Al Ain şi Al Ahli le-a mulţumit celor din poliţia din Dubai, asta după ce şi-a recuperat ceasul de 180.000 de euro, iar trei suspecţi au fost deja arestaţi.

„Vreau să le mulţumesc celor de la poliţia din Dubai. Au recuperat ceasul furat. Au arătat că sunt profesionişti şi au demonstrat încă o dată că Dubai este unul dintre cele mai sigure locuri din lume. Oamenii trăiesc fără grija că li se poate întâmpla ceva. Nu mă aşteptam să îmi recuperez vreodată ceasul”, a spus Olăroiu.

Cosmin Olăroiu este considerat unul dintre cei mai buni antrenori care au activat în Zona Golfului, după ce a pregătit cu succes echipe din Arabia Saudită, Qatar şi Emiratele Arabe Unite, cum ar fi Al Hilal, Al Sadd, Al Ain şi Al Ahli.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Milionarul român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”, bătălie de ani buni în instanţă
Diverse • 4 mart., 18:20
FOTO
Milionarul român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”, bătălie de ani buni în instanţă. Ce a putut păţi
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul "celui mai tare restaurant din Dubai"
Diverse • 28 feb., 13:27
FOTO
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”
Cât poate costa o cină bogată la cel mai tare restaurant din Dubai, acolo unde un milionar român e co-proprietar
Diverse • 13 feb., 8:58
FOTO
Cât poate costa o cină bogată la cel mai tare restaurant din Dubai, acolo unde un milionar român e co-proprietar. Ce lovitură
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 7 februarie
Antena Sport Update • 7 feb., 17:52
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 februarie 2024
Cosmin Olăroiu s-a decis, după oferta de milioane din Europa
Fotbal extern • 7 feb., 8:30
Cosmin Olăroiu s-a decis, după oferta de milioane din Europa! Unde va antrena „Oli”