Închide meniul

Cosmin Olăroiu, calificare dramatică în grupele Ligii Campionilor Asiei! „Oli” a trăit cu sufletul la gură meciul care s-a decis la loviturile de departajare

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 martie 2022, 23:03

Cosmin Olăroiu, calificare dramatică în grupele Ligii Campionilor Asiei! „Oli a trăit cu sufletul la gură meciul care s-a decis la loviturile de departajare

Cosmin Olăroiu îl vrea pe Miralem Pjanic la Al Sharjah

ImagineChina / Stringer via Hepta

Cosmin Olăroiu, calificare dramatică în grupele Ligii Campionilor Asiei cu Al Sharjah

Formaţia Al Sharjah, antrenată de Cosmin Olăroiu, s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei, după ce a trecut, la loviturile de departajare, scor 7-6, de echipa irakiană Al Zawraa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În grupe, echipa lui Olăroiu va evolua alături de Al Hilal (Arabia Saudită), Al Rayyan (Qatar) şi Istiqlol Duşanbe (Tadjikistan).

În schimb, Bani Yas, antrenată de Daniel Isăilă, nu a reuşit să treacă de Nasaf Qashi, fiind învinsă, scor 2-0.

Motivul pentru care Cosmin Olăroiu nu şi-a dorit să vină la naţionala României

Înainte de numirea lui Edi Iordănescu la echipa naţională, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au negociat cu nume mari din fotbalul românesc, dar s-au lovit de mai multe refuzuri. Nu au reuşit să îi convingă pe Gică Hagi, Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu să vină la echipa naţională.

Pe lista şefilor Federaţiei Române de Fotbal ar fi fost şi Cosmin Olăroiu, chiar dacă acesta ar fi semnat cu Sharjah chiar înainte ca postul de selecţioner să rămână vacant. Consilierul lui Răzvan Burleanu a dezvăluit că s-au purtat şi discuţii cu tehnicianul de 52 de ani, dar nu s-a putut ajunge la un numitor comun.

Reclamă

”Aceste categorii care au succes în afară nu sunt tentate să vină la echipa naţională. Am discutat cu antrenori de genul acesta, doi dintre ei, nu e greu de ghicit cu cine (n.r. Cosmin Olăroiu şi Răzvan Lucescu). Mi-a spus (n.r. Olăroiu), printre altele, dincolo de alte clauze care existau şi aşa mai departe, mi-a mai zis şi un lucru mai de suflet, ‘Eu, aici, sunt liniştit, îmi câştig banii, îmi fac treaba, mai câştig şi trofee şi nu sunt supus oprobiului public aşa cum aş fi în ţară după primul meci’.

Unul trecuse prin chestia asta, Răzvan, altul nu trecuse, dar fusese la Steaua (n.r. FCSB) şi văzuse cum e. El a făcut performanţă la Steaua (n.r. FCSB) şi tot era contestat, că aşa e viaţa antrenorilor. Atunci oamenii spun, ‘Dacă eu câştig atât, ce rost are să mă leg la cap pentru o chestie d-asta?’. (n.r. de ce s-au mai dus Burleanu şi Stoichiţă la Răzvan Lucescu dacă ştiau de clauză?) Nu ştii niciodată care este realitatea între ce scrie pe hârtie şi care este relaţia cu patronul respectiv. Există antrenori care au clauze, dar care merg în altă parte de comun acord cu patronul clubului”, a declarat Andrei Vochin la telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și