Închide meniul

Motivul pentru care Cosmin Olăroiu nu şi-a dorit să vină la naţionala României. Dezvăluiri din interiorul FRF. „Dacă eu câştig atât, ce rost are să mă leg la cap?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2021, 10:41

Motivul pentru care Cosmin Olăroiu nu şi-a dorit să vină la naţionala României. Dezvăluiri din interiorul FRF. „Dacă eu câştig atât, ce rost are să mă leg la cap?

Cosmin Olăroiu nu şi-a dorit postul de selecţioner al României

ImagineChina / Stringer via Hepta

Pe lista şefilor Federaţiei Române de Fotbal ar fi fost şi Cosmin Olăroiu, chiar dacă acesta ar fi semnat cu Sharjah chiar înainte ca postul de selecţioner să rămână vacant. Consilierul lui Răzvan Burleanu a dezvăluit că s-au purtat şi discuţii cu tehnicianul de 52 de ani, dar nu s-a putut ajunge la un numitor comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu putea fi selecţionerul României

Aceste categorii care au succes în afară nu sunt tentate să vină la echipa naţională. Am discutat cu antrenori de genul acesta, doi dintre ei, nu e greu de ghicit cu cine (n.r. Cosmin Olăroiu şi Răzvan Lucescu).

Mi-a spus (n.r. Olăroiu), printre altele, dincolo de alte clauze care existau şi aşa mai departe, mi-a mai zis şi un lucru mai de suflet, ‘Eu, aici, sunt liniştit, îmi câştig banii, îmi fac treaba, mai câştig şi trofee şi nu sunt supus oprobiului public aşa cum aş fi în ţară după primul meci’.

Unul trecuse prin chestia asta, Răzvan, altul nu trecuse, dar fusese la Steaua (n.r. FCSB) şi văzuse cum e. El a făcut performanţă la Steaua (n.r. FCSB) şi tot era contestat, că aşa e viaţa antrenorilor. Atunci oamenii spun, ‘Dacă eu câştig atât, ce rost are să mă leg la cap pentru o chestie d-asta?’.

(n.r. de ce s-au mai dus Burleanu şi Stoichiţă la Răzvan Lucescu dacă ştiau de clauză?) Nu ştii niciodată care este realitatea între ce scrie pe hârtie şi care este relaţia cu patronul respectiv. Există antrenori care au clauze, dar care merg în altă parte de comun acord cu patronul clubului”, a declarat Andrei Vochin la telekomsport.ro.

Reclamă

Conducătorii fotbalului Românesc tocmai au fost în Franţa pentru a discuta cu Ladislau Boloni şi Adrian Ursea. Decizia finală o vor lua la începutul lunii ianuarie. Pentru moment, favorit să devină selecţionerul României este Adrian Mutu.

Citește și:

Marius Şumudică: „Mihai Stoichiţă să fie selecţioner”

Şumudică a fost ironic cu directorul tehnic al Federaţiei. A venit cu propunerea ca Stoichiţă să fie numit selecţioner.

Eu în momentul în care am spus de un Dan Petrescu, indiferent că a venit după mine la CFR Cluj, de Gică Hagi, de Victor Piţurcă, de Răzvan şi Mircea Lucescu, sunt antrenori cu care niciodată nu o să pot să mă compar în momentul de faţă. Nu spun că merit să fiu chemat înaintea acestor antrenori. Dar uşor-uşor coborând şi fiecare refuzând… cred că mai trebuia să urc şi eu în clasament şi să fiu pe listă. Dar nu am prins săracul nici ultima treaptă. Am alunecat şi m-am dus în jos

Reclamă 4 / 0/3

Eu sincer în momentul de faţă l-aş pune pe domnul Stoichiţă. Cred că domnul Stoichiţă e cel mai bun şi cel mai în măsură să conducă. El e de cinci ani în miezul problemei, am văzut că dă din tribună ordine. Face! Cred că este un om foarte bine pregătit… (Reporter: Ne duce la EURO!) dacă apare domnul Stoichiţă cred că dau ăştia vreo derogare şi apare şi prin Qatar„, a precizat Şumudică.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și