Închide meniul

Cosmin Olăroiu chiar dă lovitura pe piaţa transferurilor! Xavi a anunţat despărţirea de Miralem Pjanic

Dan Roșu Publicat: 6 septembrie 2022, 14:27

Cosmin Olăroiu chiar dă lovitura pe piaţa transferurilor! Xavi a anunţat despărţirea de Miralem Pjanic

Cosmin Olăroiu chiar dă lovitura pe piaţa tranferurilor!

Cosmin Olăroiu chiar dă lovitura pe piaţa tranferurilor! / Hepta

  • Miralem Pjanic e cotat la 9.5 milioane de euro
  • Pjanic nu a prins niciun minut la Barcelona, în acest sezon

Cosmin Olăroiu chiar dă lovitura pe piaţa transferurilor. Xavi a anunţat că Miralem Pjanic se desparte de Barcelona, iar celebrul jurnalist Fabrizio Romano a confirmat că Sharjah este clubul la care va ajunge fostul mijlocaş al lui Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Pjanic a fost deja scos din lotul Barcelonei pentru partida de Champions League cu Viktoria Plzen, de pe Camp Nou. El va ajunge în Emiratele Arabe Unite, unde va semna cu clubul lui Oli.

„Pjanic a decis să plece, pentru a avea mai multe oportunităţi. A fost un profesionist desăvârşit. Cred că ar fi avut şanse şi aici, dar fiecare îşi alege calea în viaţă”, a spus Xavi, înaintea duelului cu Viktoria Plzen, din UEFA Champions League. 

Reclamă

Cosmin Olăroiu chiar dă lovitura pe piaţa transferurilor

Pjanic va deveni al doilea cel mai bine cotat jucător din echipa lui Cosmin Olăroiu, cota lui de piaţă fiind de 9.5 milioane de euro. Primul la acest capitol este Paco Alcacer (10 milioane de euro).

Reclamă

Tot Fabrizio Romano anunţa că echipa lui Olăroiu a făcut deja ofertă pentru Pjanic, care nu a jucat niciun minut pentru catalani în acest sezon.

Salariul uriaş pe care îl are Cosmin Olăroiu la Al Sharjah

La finalul anului 2021, Cosmin Olăroiu a semnat pe două sezoane cu Sharjah, iar salariul a fost unul pe măsură. Antrenorul român încasează 5 milioane de euro pe sezon pentru a o salva de retrogradare în primul an.

Cu cele 10 milioane de euro pe care le va încasa în următorii doi ani, Cosmin Olăroiu îşi sporeşte averea, dar acesta nu este cel mai mare salariu încasat până acum de către antrenor la echipele pe care le-a antrenat în străinătate.

Reclamă 4 / 0/3

Cei mai mulţi bani i-a primit de la chinezii de la Jiangsu, 7 milioane de euro pe sezon. 6.5 milioane de euro a mai luat Olăroiu şi de la Shabab Al-Ahli.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Milionarul român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”, bătălie de ani buni în instanţă
Diverse • 4 mart., 18:20
FOTO
Milionarul român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”, bătălie de ani buni în instanţă. Ce a putut păţi
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul "celui mai tare restaurant din Dubai"
Diverse • 28 feb., 13:27
FOTO
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”
Cât poate costa o cină bogată la cel mai tare restaurant din Dubai, acolo unde un milionar român e co-proprietar
Diverse • 13 feb., 8:58
FOTO
Cât poate costa o cină bogată la cel mai tare restaurant din Dubai, acolo unde un milionar român e co-proprietar. Ce lovitură
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 7 februarie
Antena Sport Update • 7 feb., 17:52
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 februarie 2024
Cosmin Olăroiu s-a decis, după oferta de milioane din Europa
Fotbal extern • 7 feb., 8:30
Cosmin Olăroiu s-a decis, după oferta de milioane din Europa! Unde va antrena „Oli”