Închide meniul

Miralem Pjanic, dorit de Cosmin Olăroiu la Al Sharjah. Arabii au făcut ofertă pentru starul Barcelonei

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 septembrie 2022, 19:02

Miralem Pjanic, dorit de Cosmin Olăroiu la Al Sharjah. Arabii au făcut ofertă pentru starul Barcelonei

Cosmin Olăroiu îl vrea pe Miralem Pjanic la Al Sharjah

ImagineChina / Stringer via Hepta

Miralem Pjanic, dorit de Cosmin Olăroiu la Al Sharjah. Anunţul a fost făcut de celebrul jurnalist Fabrizio Romano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu vrea să dea o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. Al Sharjah a făcut o ofertă pentru starul de la Barcelona.

Miralem Pjanic, dorit de Cosmin Olăroiu la Al Sharjah

Fabrizio Romano anunţă că echipa lui Olăroiu au făcut deja ofertă pentru Pjanic. Dacă acesta va accepta, Barcelona îl va lăsa să plece. Pjanic nu a jucat niciun minut pentru catalani în acest sezon.

Pjanic este cotat la 9.500.000 de euro conform Transfermarket.

Reclamă

Barcelona l-a lăsat pe Cosmin Olăroiu fără un om important din staff

Cosmin Olăroiu a fost lăsat fără medic de Xavi, la finalul anului trecut. Antrenorul Barcelonei este decis să schimbe din temelii gruparea blaugrana şi a apelat la omul de încredere al tehnicianului român.

Gruparea FC Sharjah a anunţat că medicul clubului, Ricard Pruna, a fost eliberat din funcţie pentru a se putea alătura echipei FC Barcelona, informează mundodeportivo.es.

Sharjah a acceptat cererea FC Barcelona şi i-a permis lui Pruna să meargă la fostul său club, a arătat gruparea din Emiratele Arabe United, care este antrenată de Cosmin Olăroiu.

Reclamă 4 / 0/3

Aducerea medicului Pruna la Barcelona a fost una dintre cerinţele antrenorului Xavi formulată preşedintelui Juan Laporta.

Ricardo Pruna, 57 de ani, a fost medicul echipei catalane când Xavi era jucător. Dr. Pruna are rolul de a face ordine în departamentul medical al FC Barcelona, formaţie afectată de numeroase accidentări şi recidive în lotul său. Pruna este un bun diagnostician şi a lucrat 25 de ani în cadrul clubului blaugrana, anunţă news.ro.

Salariul uriaş pe care îl are Cosmin Olăroiu la Al Sharjah

Cosmin Olăroiu a semnat pe două sezoane cu Sharjah, iar salariul este unul pe măsură. Antrenorul român va încasa 5 milioane de euro pe sezon de la noua echipă pentru a o salva de retrogradare în primul an.

La finalul anului 2021, Cosmin Olăroiu a semnat pe două sezoane cu Sharjah, iar salariul este unul pe măsură. Antrenorul român va încasa 5 milioane de euro pe sezon de la noua echipă pentru a o salva de retrogradare în primul an.

Cu cele 10 milioane de euro pe care le va încasa în următorii doi ani, Cosmin Olăroiu îşi sporeşte averea, dar acesta nu este cel mai mare salariu încasat până acum de către antrenor la echipele pe care le-a antrenat în străinătate. Cei mai mulţi bani i-a încasat de la chinezii de la Jiangsu, 7 milioane de euro pe sezon. 6.5 milioane de euro a mai luat Olăroiu şi de la Shabab Al-Ahli, conform prosport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și