Închide meniul

Cosmin Olăroiu, în vizită la preşedintele Emiratelor Arabe Unite. Mohamed bin Zayed Al-Nahyan l-a felicitat după ce a câştigat Cupa cu Al Sharjah

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 mai 2023, 23:34

Reclamă
Cosmin Olăroiu, în vizită la preşedintele Emiratelor Arabe Unite. Mohamed bin Zayed Al-Nahyan l-a felicitat după ce a câştigat Cupa cu Al Sharjah

Cosmin Olăroiu, în vizită la preşedintele Emiratelor Arabe Unite

Cosmin Olăroiu, alături de Mohamed bin Zayed Al-Nahyan / Twitter SharjahFC

Cosmin Olăroiu a fost în vizită la preşedintele Emiratelor Arabe Unite, după ce a câştigat Cupa Preşedintelui. Echipa antrenorului român, Al Sharjah, a învins-o pe Al-Ain la loviturile de departajare, scor 13-12, după ce în timpul regulamentar scorul a fost egal, 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olăroiu şi jucătorii echipei Al Sharjah tocmai au fost primiţi de preşedintele Emiratelor Arabe Unite, Alteţa Sa Şeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan, anunţă news.ro.

Cosmin Olăroiu, în vizită la preşedintele Emiratelor Arabe Unite

Jucătorii şi tehnicianul român au fost primiţi şi de şeicul Dr. Sultan bin Muhammad Al Qasimi, membru al Consiliului Suprem al Emiratelor Arabe Unite şi conducător al emiratului Sharjah.

Al Sharjah a învins în finală echipa Al Ain, după ce s-a executat 27 de lovituri de departajare, scor 14-13. Olăroiu a câştigat trofeul cu Al Sharjah şi anul trecut. În 2022, echipa românului şi-a adjudecat şi Supercupa Emiratelor Arabe Unite.

Reclamă

În vârstă de 62 de ani, Şeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan conduce Emiratele Arabe Unite din 2022.

Pentru mine e important că jucătorii aceștia, cu care am lucrat în ultimii ani, au arătat personalitate. Mai avem la multe de lucrat și cred că vom putea fi și mai buni decât astăzi. E nebunesc! 14 penalty-uri… Niciun antrenor nu trebuie să se afle în situația asta.

După minutele regulamentare am vorbit cu jucătorii și le-am spus că vom câștiga trofeul. Nu am vrut însă să ajungem la loviturile de departajare”, a spus Cosmin Olăroiu imediat după finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru „Oli” a fost cel de-al 12-lea trofeu cucerit în Emiratele Arabe Unite. Antrenorul român a câștigat titlul de 4 ori, Supercupa de 5 ori, Cupa Ligii de 2 ori și Cupa Președintelui de 2 ori.

Cosmin Olăroiu se confruntă cu probleme de sănătate

Cosmin Olăroiu se confruntă cu probleme de sănătate şi s-ar putea retrage, prematur, din fotbal! Tehnicianul român a dezvăluit că nu îşi poate face treaba aşa cum vrea, din cauza problemei care îl macină, motiv pentru care ia în calcul să pună stop carierei în antrenorat.

Tehnicianul român a fost întrebat, după finală, şi despre posibilitatea de a-şi prelungi contractul la Al Sharjah. Olăroiu a dat un răspuns pe care nimeni nu voia să-l audă, şi a dezvăluit că se confruntă cu o problemă de sănătate care l-ar putea determina să ia decizia drastică de a se retrage.

Am felicitat toţi jucătorii, au fost eroi şi au jucat diferit faţă de ultimul meci din campionat, cu Al Ain.

(N.r. despre prelungirea contractului) Voi vedea dacă pot sau nu continua. Trebuie să-mi fac anumite teste, am o problemă la coapsă, nu pot merge bine, şi nu îmi pot face treaba aşa cum vreau”, a declarat Cosmin Olăroiu, conform arriyadiyah.com.

Cosmin Olăroiu o antrenează pe Al Sharjah din noiembrie 2021. Trupa antrenorului român ocupă locul şapte în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, cu 42 de puncte, acumulate după 24 de runde.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și