Închide meniul

Cosmin Olăroiu se confruntă cu probleme de sănătate! Antrenorul s-ar putea retrage din fotbal: „Nu pot să-mi fac treaba cum vreau!”

Viviana Moraru Publicat: 29 aprilie 2023, 10:22 / Actualizat: 29 aprilie 2023, 15:54

Reclamă
Cosmin Olăroiu se confruntă cu probleme de sănătate! Antrenorul s-ar putea retrage din fotbal: „Nu pot să-mi fac treaba cum vreau!

Cosmin Olăroiu se confruntă cu probleme de sănătate şi s-ar putea retrage

Cosmin Olăroiu/ Hepta

Cosmin Olăroiu se confruntă cu probleme de sănătate şi s-ar putea retrage, prematur, din fotbal! Tehnicianul român a dezvăluit că nu îşi poate face treaba aşa cum vrea, din cauza problemei care îl macină, motiv pentru care ia în calcul să pună stop carierei în antrenorat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu a cucerit cel de-al 13 trofeu în Emiratele Arabe Unite, de când a antrenat acolo prima dată, în 2011. Tehnicianul român a cucerit Cupa Preşedintelui cu Al Sharjah, după o finală dramatică, decisă la loviturile de departajare.

Cosmin Olăroiu se confruntă cu probleme de sănătate şi s-ar putea retrage din fotbal

Cosmin Olăroiu s-a arătat extrem de bucuros de succesul înregistrat de echipa sa, mărturisind că după meci şi-a felicitat jucătorii.

De asemenea, tehnicianul român a fost întrebat, după finală, şi despre posibilitatea de a-şi prelungi contractul la Al Sharjah. Olăroiu a dat un răspuns pe care nimeni nu voia să-l audă, şi a dezvăluit că se confruntă cu o problemă de sănătate care l-ar putea determina să ia decizia drastică de a se retrage.

„Am felicitat toţi jucătorii, au fost eroi şi au jucat diferit faţă de ultimul meci din campionat, cu Al Ain.

Reclamă

(N.r. despre prelungirea contractului) Voi vedea dacă pot sau nu continua. Trebuie să-mi fac anumite teste, am o problemă la coapsă, nu pot merge bine, şi nu îmi pot face treaba aşa cum vreau”, a declarat Cosmin Olăroiu, conform arriyadiyah.com.

Cosmin Olăroiu o antrenează pe Al Sharjah din noiembrie 2021. Trupa antrenorului român ocupă locul şapte în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, cu 42 de puncte, acumulate după 24 de runde.

Cosmin Olăroiu, prima reacție după ce a câștigat un nou trofeu în Emirate

Cosmin Olăroiu a oferit prima reacție după ce a câștigat un nou trofeu în Emirate. Al Sharjah a cucerit Cupa Președintelui, după un meci nebun.

Reclamă 4 / 0/3

Formația tehnicianului român a învins-o pe Al-Ain la loviturile de departajare, scor 13-12, după ce în timpul regulamentar scorul a fost egal, 1-1.

La finalul meciului, Cosmin Olăroiu și-a felicitat elevii pentru jocul făcut și a recunoscut că nu și-ar fi dorit ca meciul să ajungă la loviturile de departajare. Deși a obținut un nou trofeu alături de Al Sharjah, antrenorul român a precizat că încă mai există loc de îmbunătățiri la echipa sa si speră ca pe viitor jucătorii săi să fie la un nivel și mai ridicat.

„Pentru mine e important că jucătorii aceștia, cu care am lucrat în ultimii ani, au arătat personalitate. Mai avem la multe de lucrat și cred că vom putea fi și mai buni decât astăzi. E nebunesc! 14 penalty-uri… Niciun antrenor nu trebuie să se afle în situația asta.

După minutele regulamentare am vorbit cu jucătorii și le-am spus că vom câștiga trofeul. Nu am vrut însă să ajungem la loviturile de departajare”, a spus Cosmin Olăroiu pentru AD Sports TV.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY! 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și