Închide meniul

„Datorită lui sunt antrenorul de azi!” Mirel Rădoi, plecăciuni în faţa lui Cosmin Olăroiu chiar înainte de duelul din Emirate

Alex Ioniță Publicat: 23 noiembrie 2023, 11:19

Reclamă
„Datorită lui sunt antrenorul de azi! Mirel Rădoi, plecăciuni în faţa lui Cosmin Olăroiu chiar înainte de duelul din Emirate

Cosmin Olăroiu l-a antrenat pe Mirel Rădoi la FCSB în perioada decembrie 2005 - iunie 2007

Colaj Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu / Profimedia

„Datorită lui sunt antrenorul de azi!” Mirel Rădoi a făcut plecăciuni în faţa lui Cosmin Olăroiu chiar înainte de duelul din Emirate! Echipa fostului selecționer, Al Bateh se va duela cu Al Sharjah, care este pregătită de tehnicianul care a dus-o pe FCSB în semifinalele Cupei UEFA, în 2006.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a fost antrenat de către Cosmin Olăroiu la FCSB, în perioada în care actuala vicecampioană a jucat sfertul de Cupă UEFA, actuala Europa League, cu Rapid, dar și semifinala cu Middlesbrough, pierdută în mod dramatic de „roș-albaștrii” cu scorul de 3-4, la general.

„Datorită lui sunt antrenorul de azi!” Mirel Rădoi, plecăciuni în faţa lui Cosmin Olăroiu chiar înainte de duelul din Emirate. Ce a spus înaintea meciului

La conferința de presă premergătoare partidei dintre Al Bateh și Al Sharjah, Mirel Rădoi a vorbit despre relația sa cu antrenorul adversarilor, Cosmin Olăroiu. Fostul selecționer al echipei naționale a dezvăluit că „Oli” este tehnicianul pe care îl laudă mereu și că fără el nu ar fi devenit „antrenorul de astăzi”. Meciul dintre echipele celor doi tehnicieni români va avea loc joi, de la ora 17:30.

„Cosmin Olăroiu este antrenorul pe care mereu îl laud. Datorită lui sunt antrenorul de azi. Nu e ușor să joci împotriva lui. Știe felul în care joc, iar eu știu cum joacă el.

Meciul nostru contra echipei lui este cel mai dificil. Din punctul meu de vedere, Sharjah este cea mai bună echipă ca organizare defensivă.

Reclamă

Diferențele dintre echipele noastre sunt mari. Sharjah vrea să câștige toate trofeele, în timp ce noi vrem să încheiem pe o poziție superioară față de cea obținută sezonul trecut”, a spus Mirel Rădoi, potrivit dubaisports.ae.

În momentul de față, cei de la Al Bateh se află pe locul al 7-lea, cu 11 puncte, în timp ce formația pregătită de Cosmin Olăroiu este pe locul 4, cu 13 puncte, în campionatul din Emiratele Arabe Unite. Cele două formații s-au mai duelat și în luna iulie, într-un meci amical, câștigat de Al Sharjah cu scorul de 1-0.

De asemenea, formația lui Cosmin Olăroiu se află și în grupele Cupei Campionilor Asiei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3

Jose Mourinho crede că va antrena în Arabia Saudită! Anunțul tehnicianului lusitan

Jose Mourinho a vorbit despre posibilitatea de a prelua o echipă din Arabia Saudită, în situația în care o va părăsi pe AS Roma. „The Special One” crede că într-o zi va pregăti o echipă saudită, dar a menționat că acest lucru nu se va întâmpla în viitorul apropiat.

„Cred că într-o bună zi voi merge acolo (n.r. Arabia Saudită), dar acea zi nu înseamnă mâine sau poimâine. Aici (n.r. la AS Roma) simt dorinţă, profesionalistm şi mândrie.

Este ceva diferit aici (n.r. la Roma): Oamenii îţi transmit o energie deosebită, iar eu ador acest tip de oameni, iar din acest punct de vedere pot spune că Roma este foarte specială pentru mine şi cariera mea. Avem un vestiar curat. Avem şi lipsuri, dar lucrăm la asta”, a spus antrenorul luistan, într-un interviu pentru RAI.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și