Închide meniul

Cosmin Olăroiu, prima reacție după eșecul incredibil din Supercupa Emiratelor: „O tragedie pentru noi”

Alex Ioniță Publicat: 29 decembrie 2023, 22:42

Reclamă
Cosmin Olăroiu, prima reacție după eșecul incredibil din Supercupa Emiratelor: O tragedie pentru noi”

Cosmin Olăroiu a oferit prima reacție după eșecul incredibil din Supercupa Emiratelor Arabe Unite

Cosmin Olăroiu / Profimedia

Cosmin Olăroiu a oferit prima reacție după eșecul incredibil din Supercupa Emiratelor Arabe Unite. Tehnicianul de la Sharjah a vorbit despre umilința din partida cu Al Ahli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul acestui meci, echipa lui Cosmin Olăroiu a condus, inițial, cu scorul de 2-0. Totuși, după eliminarea lui Abdelaziz Ali, din minutul 32, a început un adevărat coșmar pentru echipa românului. Adversarii s-au deslănțuit. La finalul partidei, Sharjah era învinsă cu 2-6.

Cosmin Olăroiu, prima reacție după eșecul incredibil din Supercupa Emiratelor

După meciul din Supercupa Emiratelor Arabe Unite, Cosmin Olăroiu a dezvăluit faptul că rezultatul final este o tragedie pentru formația sa. Acesta s-a arătat dezamăgit de prestația echipei sale după ce fundașul Ali a fost eliminat în prima repriză. Totodată, „Oli” este de părere că toate golurile marcate de către adversari au fost făcute „cadou” de către elevii săi.

”După ce am reușit să marcăm de două ori, în loc să marcăm golul trei și apoi golul patru, Supercupa s-a transformat într-o tragedie pentru noi și am cedat.

Le-am făcut cadou un penalty și am jucat în inferioritate numerică. Apoi, golurile lor au fost toate cadouri, pasele au venit din partea noastră”, a spus Cosmin Olăroiu, după umilința din Supercupă, potrivit Kick Off.

Reclamă

Cosmin Olăroiu a pierdut categoric finala Supercupei Emiratelor

Cosmin Olăroiu a pierdut categoric finala Supercupei Emiratelor Arabe Unite! Al-Sharjah, formaţia pregătită de antrenorul român, a fost învinsă clar de Al-Ahli Dubai, cu scorul de 5-2, după ce a condus în prima repriză cu 2-0.

Cosmin Olăroiu a ratat astfel şi şansa de a-şi trece în palmares trofeul cu numărul 20 cucerit în Asia. Trei dintre acestea au fost cucerite în acest an, Supercup, Cupa Preşedintelui şi Cupa Ligii.

Al-Sharjah a început perfect duelul cu Al-Ahli, conducând cu 2-0, după 26 de minute de joc. Camara a deschis scorul în minutul 8, iar în minutul 26, Marega a majorat diferenţa pentru trupa lui Cosmin Olăroiu.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 32, Al-Sharjah a rămas în inferioritate numerică, după ce Salim Ali a văzut direct cartonaşul roşu. Imediat după, la patru minute distanţă, Cartabia a redus din diferenţă. Acelaşi Calabria a reuşit „dubla” în minutul 43, Al-Ahli reuşind astfel să egaleze.

În prelungirile primei reprize, Al Ghassani a dus-o pe Al-Ahli în avantaj. În repriza secundă, Al-Sharjah a mai încasat alte trei goluri, Mateusao, Suhail şi Yuri reuşind să marcheze pentru Al-Ahli.

Cosmin Olăroiu a ratat astfel marele trofeu, şi al 20-lea din carieră din Asia. Pentru antrenorul român şi echipa sa, Al-Sharjah, va urma o pauză. Următorul meci al lui „Oli” va avea loc pe 16 februarie, în campionat, cu Al-Wahda.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și