Închide meniul

Cosmin Olăroiu s-a calificat în finala Cupei Președintelui! Oli face spectacol în Emirate

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2023, 8:43 / Actualizat: 4 mai 2023, 19:16

Reclamă

Al Sharjah, antrenată de Cosmin Olăroiu, s-a calificat, vineri, în finala Cupei Președintelui în Emiratele Arabe Unite, trecând în semifinale de Ajman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În turul semifinalelor, scorul a fost 2-1 pentru Al Sharjah. Returul s-a terminat 1-1, după prelungiri.

Cosmin Olăroiu s-a calificat în finala Cupei Președintelui

În ultimul act, echipa lui Olăroiu va întâlni Al Ain. Sharjah este deţinătoarea trofeului. Astfel, Oli va lupta pentru al doilea trofeu al sezonului.

Cosmin Olăroiu a cucerit și Supercupa Emiratelor Arabe Unite cu Al-Sharjah! Tehnicianul român bifează, astfel, al 16-lea trofeu câștigat în fotbalul din Golf. Al-Sharjah l-a instalat pe Cosmin Olăroiu, pe postul de antrenor principal, în toamna lui 2021.

Marian Iancu, insinuări incredibile la adresa lui Cosmin Olăroiu

Cu două luni în urmă, Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timişoara, a făcut insinuări incredibile la adresa lui Cosmin Olăroiu. Iancu a spus că motivul care a dus la depărţirea de Olăroiu a fost că acesta era „prieten prea bun” cu Gigi Becali.

Reclamă

„(n.r. Ați intuit că Olăroiu va ajunge un mare antrenor?) Era mare antrenor. Era o echipă, locul 2, oricum dacă rămâneau, terminau locul 1 sau locul 2. Olăroiu a fost, înainte să vină la Timișoara, după și până în ziua de azi, un antrenor fantastic. Un antrenor foarte, foarte bun. Prieten, poate mult prea prieten, cu domnul Gigi Becali. Și aici ne-am despărțit noi.

Era un competitor, un om pe care mai mult îl respect acum, după perioada de penitenciar, pentru că a fost un om care, odată venit în libertate, nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume, ce e rău în special în penitenciar și acolo unde legea nu e respectată pentru a apăra demnitatea unui om care a ajuns din nefericire deținut și îl respect pentru lucrul ăsta, îl voi respecta întotdeauna și i-am spus-o și la telefon după ce am ieșit.

Dar, când ne întâlneam în campionat, știți bine… Să știți că în 7 ani de zile am palmares pozitiv cu Steaua (FCSB), cu Dinamo, cu Rapid și cu CFR Cluj. Timișoara, timp de 6 ani, a avut palmares pozitiv cu toate echipele galonate ai ultimilor ani”, a spus Marian Iancu, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și