Închide meniul

CR7 către Pepe: ”Joacă, o să câștig cu tine pe teren!” Pepe către CR7: ”O să câștig și va fi cu tine pe teren!”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 23 martie 2021, 10:03

CR7 către Pepe: ”Joacă, o să câștig cu tine pe teren!” Pepe către CR7: ”O să câștig și va fi cu tine pe teren!”

Profimediaimages

La finele partidei, cele 283 de prezențe în naționala Portugaliei și-au dat mâna

FC Porto, grupare aflată în campionatul Portugaliei la 10 puncte în spatele celor de la Sporting Lisabona, nu învinsese, niciodată, pe Juventus în partidele în care se duelaseră în Champions League. Cu toate acestea, lusitanii treceau cu 2-1 în partida tur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La retur, la Torino, Sergio Oliveira deschisese scorul, din penalty, apoi Chiesa cel mic a punctat de două ori. Meciul se apropia de prelungiri, iar situația era tensionată. UEFA a dat publicității un video din care se observă cum Cristiano Ronaldo și Pepe, adversari în acea seară, dar colegi la naționala Portugaliei, se ”înțeapă”. ”Joacă! O să câștig și va fi cu tine pe teren!”, îi spune atacantul ”Bătrânei Doamne”, la un corner, în timp ce se apropie de poarta apărată de Agustin Marchesin. ”O să câștig și va fi cu tine pe gazon!”, este replica fundașului. ”Cristiano Ronaldo întotdeauna vrea să demonstreze că e cel mai bun în fața celor mai buni”, a sunat titlul de prezentare al filmulețului, care a strâns, rapid, un milion de like-uri. 

Finalmente, Juventus avea să se impună cu 3-2 pe propriul teren (Rabiot marca, dar Sergio Oliverira reușea ”dubla”), astfel că Porto mergea mai departe, cu un meci în care Pepe, 38 de ani împliniți, a recuperat opt mingi, a evacuat zona de 18 ori, a câștigat cinci dueluri, s-a opus la două șuturin și a avut 31 de acțiuni defensive încheiate cu succes. De cealaltă parte, Cristiano n-a strălucit, fiind criticat pentru prestația sa. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și