Închide meniul

„Crezi că Ronaldo e cel mai bun?” Verdictul dat de Marius Șumudică, după transferul portughezului la Al-Nassr

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 21 ianuarie 2023, 9:01

Crezi că Ronaldo e cel mai bun?” Verdictul dat de Marius Șumudică, după transferul portughezului la Al-Nassr

Marius Șumudică, mesaj pentru fanii Rapidului

Marius Șumudică / Profimedia

„Crezi că Ronaldo e cel mai bun?” Verdictul dat de Marius Șumudică. Antrenorul român s-a întors în țară sâmbătă dimineață și a stat de vorbă cu jurnaliștii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre mai multe subiecte, tehnicianul lui Al Raed a fost întrebat și despre mutarea lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, în Arabia Saudită.

„Crezi că Ronaldo e cel mai bun?” Verdictul dat de Marius Șumudică

Marius Șumudică a avut doar cuvinte de laudă pentru superstarul portughez, dar îl avertizează în același timp că nu este ușor în campionatul din Arabia Saudită.

„(n.r. Cum e privit transferul lui Ronaldo?) Voi trebuie să știți cum e privit, eu din interior nu-mi pot da seama. E show! Ați văzut, dacă a venit Paris Saint-Germain să joace cu o selecționată aliată formată din Al-Hilal și Al-Nassr Stars cu stadionul arhiplin… S-a luat o altă turnură acestei competiții. 

(n.r. Crezi că Ronaldo e cel mai bun?) Nu știu, la ce a făcut și la ce a demonstrat, este un jucător foarte, foarte bun. A câștigat tot ce se putea câștiga în Europa, decoamdantă nu pot să spun… În Arabia să știi că nu e ușor, nu zic că Ronaldo nu va face față, dar nu e ușor”, a declarat Marius Șumudică.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, „dublă” de vis în duelul stelar cu Lionel Messi! Starul portughez, făcut K.O. de Navas. CR7, cu ochiul umflat

Cristiano Ronaldo a marcat o „dublă” de vis în duelul stelar cu Lionel Messi. Cei doi s-au înfruntat în amicalul de vis dintre Al-Hilal & Al-Nassr și PSG, de la Riad. Messi a deschis scorul în minutul 3, iar CR7 a restabilit egalitatea în minutul 34, din penalty.

Ronaldo a fost făcut K.O. de Keylor Navas, la o centrare expediată de gazde în careul lui PSG.

Portarul parizienilor a încercat să respingă, dar a ratat mingea și l-a lovit în plină figură pe Cristiano Ronaldo. Starul lusitan sărise în încercarea de a relua cu capul în plasă, dar a fost oprit neregulamentar de Navas.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo s-a prăbușit pe gazon, ca după un croșeu din ringul de box. Portughezul s-a ridicat după câteva momente, însă nu fără consecințe. Ochiul lui Cristiano s-a umflat imediat, mai ales în zona pometelui. Arbitrul central a dictat lovitură de la 11 metri fără să stea pe gânduri.

Chiar dacă era amețit în urma loviturii încasate, Cristiano Ronaldo și-a asumat responsabilitatea și a transformat penalty-ul. CR7 l-a învins pe Keylor Navas cu un șut puternic.

PSG a preluat din nou avantajul pe tabelă în minutul 43, cu o reluare elegantă a lui Marquinhos, după assist-ul splendid al lui Kylian Mbappe.

Apoi, în minutul 45+6, Cristiano Ronaldo a ieșit din nou la rampă. Portughezul a profitat de o gafă uluitoare a prietenului Sergio Ramos. Fundașul lui PSG a dat pe lângă minge în propriul careu, iar Ronaldo a interceptat și a trimis în plasă.

Recomandări
  • „Crezi că Ronaldo e cel mai bun?” Verdictul dat de Marius Șumudică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și