Închide meniul

Al-Hilal & Al-Nassr – PSG 4-5. „Ploaie” de goluri la Riad! Lionel Messi a câștigat duelul stelar cu Cristiano Ronaldo. Show total în Arabia Saudită

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 ianuarie 2023, 21:15 / Actualizat: 20 ianuarie 2023, 11:19

Al-Hilal & Al-Nassr – PSG 4-5. „Ploaie de goluri la Riad! Lionel Messi a câștigat duelul stelar cu Cristiano Ronaldo. Show total în Arabia Saudită

Lionel Messi, reacție sinceră despre rivalitatea cu Cristiano Ronaldo

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci amical / Profimedia

Al-Hilal & Al-Nassr – PSG 4-5. A fost „ploaie” de goluri la Riad! Lionel Messi a câștigat duelul stelar cu Cristiano Ronaldo. Cei doi mari rivali și-au trecut numele pe lista marcatorilor și au ridicat tribunele în picioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, proaspăt transferat la Al-Nassr, s-a duelat cu marele său rival, Lionel Messi, și „armata” de staruri de la PSG. La rândul său, Kylian Mbappe a făcut „magie” pe teren, cu driblinguri superbe și un gol marcat din penalty.

Al-Hilal & Al-Nassr – PSG 4-5. „Ploaie” de goluri la Riad! Lionel Messi a câștigat duelul stelar cu Cristiano Ronaldo

FINAL. Al-Hilal & Al-Nassr – PSG 4-5! Lionel Messi a câștigat meciul amical de lux cu Cristiano Ronaldo! A fost „ploaie” de goluri la Riad, în partida dintre campioana Franței și selecționata starurilor din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo a înscris o „dublă”, semnând primele sale goluri după transferul în Arabia Saudită. Pentru arabi au mai marcat Jang Hyun-Soo și Talisca.

În tabăra lui PSG, „balul” a fost deschis de nimeni altul decât Lionel Messi. Marquinhos, Sergio Ramos, Kylian Mbappe și Ekitike au punctat și ei pentru parizieni și au adus victoria în amicalul de lux de la Riad.

Reclamă

Min 90+4. GOOOL Al-Hilal & Al-Nassr! Talisca marchează în prelungirile meciului.

Min 78. GOOOL PSG! Ekitike înscrie și el, iar francezii se desprind pe tabelă.

Reclamă 4 / 0/3

Min 62. Se schimbă liniile în cele două echipe! Starurile Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar și Kylian Mbappe au ieșit de pe teren după o oră de joc.

Min 59. GOOOOL PSG! Continuă „ploaia” de goluri! Kylian Mbappe marchează din penalty, iar formația pariziană e din nou în avantaj.

Min 56. GOOOOL Al-Hilal & Al-Nassr! Hyun-Soo Jang marchează cu capul și restabilește egalitatea! Spectacol total în amicalul de lux de la Riad.

Min 54. GOOOOL PSG! Sergio Ramos înscrie în debutul reprizei secunde și îi readuce în avantaj pe francezi. Kylian Mbappe a creat o fază superbă, înainte să-i pună mingea „pe tavă” lui Ramos.

Reclamă

Min 45+6. GOOOL Al-Hilal & Al-Nassr! Cristiano Ronaldo face „dubla”, după o greșeală uriașă comisă de Sergio Ramos. Fundașul lui PSG a luftat incredibil, iar Ronaldo a profitat și a trimis în plasă cu un șut puternic.

Min 45+3. Neymar ratează lovitura de la 11 metri! Brazilianul a executat extrem de slab penalty-ul, iar portarul arabilor a reținut fără probleme.

Min 43. GOOOL PSG! Marquinhos îi readuce în avantaj pe parizieni! Mbappe l-a găsit pe brazilian cu o pasă splendidă în careu, iar fundașul a reluat din prima în plasă.

Min 39. Roșu pentru Bernat! PSG a rămas în inferioritate numerică.

Min 34. GOOOOL Al-Hilal & Al-Nassr! Cristiano Ronaldo a restabilit egalitatea din penalty. Starul portughez a fost faultat de Keylor Navas. Portarul a încercat să boxeze mingea și l-a lovit cu pumnul în față pe CR7. Lusitanul s-a prăbușit pe teren și s-a ales cu un ochi umflat. Ulterior, Ronaldo și-a revenit și a executat impecabil penalty-ul. Este primul gol înscris de Cristiano Ronaldo după transferul în Arabia Saudită.

Min 11. Cristiano Ronaldo, dribling de vis în fața lui Carlos Soler!

Min 3. GOOOOL PSG! Lionel Messi a deschis scorul! Starul argentinian a finalizat cu un șut pe lângă portar, după o pasă excelentă oferită de Neymar.

Min 1. A început meciul de „5 stele” de la Riad!

Update: Echipele de start:

Al-Hilal și Al-Nassr: Al Owais – Al Boleahi, Al Burayk, Al Juwayr, Cuellar – Gonzalez, Ighalo, Konan – Marega, Ronaldo (C), Talisca

PSG: Navas – Hakimi, Marquinhos (C), Ramos, Bernat – Fabian Ruiz, Soler, Sanches – Neymar, Messi, Mbappe

Update: Kylian Mbappe și colegii săi au ajuns la stadionul din Riad.

Update: Starurile lui PSG au ajuns la Riad!

PSG va disputa un meci amical în Arabia Saudită, contra celor mai buni jucători de la două dintre formațiile de top din Arabia Saudită, Al-Hilal și Al-Nassr. Cristiano Ronaldo va fi căpitan la formația saudită, starul lusitan primind banderola fără a juca vreun minut.

Kylian Mbappe, Neymar și Lionel Messi au făcut deplasarea la Riad alături de campioana Franței, pentru partida amicală de lux. PSG a făcut anunțul oficial și a dezvăluit că cele trei staruri nu vor lipsi din Arabia Saudită.

Singurii jucători din lotul francezilor care vor lipsi de la confruntarea cu Cristiano Ronaldo vor fi Nordi Mukiele, Marco Verratti și Lucas Lavalle, toți trei fiind accidentați.

De cealaltă parte, saudiții au format un lot din cei mai buni jucători ai trupelor Al-Hilal și Al-Nassr, formații care se luptă la titlu în prima ligă din Arabia Saudită.

Starul lui PSG negociază cu Al-Nassr, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo

Keylor Navas, starul lui PSG, negociază cu Al-Nassr, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo. Portarul din Costa Rica nu mai prinde primul „11” la campioana Franței, iar oficialii clubului din Arabia Saudită vor să profite de acest lucru și să dea o nouă lovitură de imagine.

Potrivit cotidianului Marca, oficialii lui Al-Nassr îi caută înlocuitor pe măsură lui David Ospina. Portarul titular al saudiților s-a accidentat grav la cotul drept și va fi indisponibil mult timp.

Cei de la Al-Nassr n-au pierdut timpul și au început deja discuțiile pentru un posibil transfer al lui Navas. Rudi Garcia, noul antrenor al lui Cristiano Ronaldo, își dorește să-l aducă pe portarul lui PSG, al cărui contract expiră în vara anului 2024.

Jurnaliștii spanioli anunță că negocierile pentru transferul lui Keylor Navas ar putea fi finalizate chiar în această săptămână, când PSG va merge la Riad pentru a disputa un meci amical de lux cu o selecționată formată din jucători de Al-Nassr și Al-Hilal.

Dacă discuțiile vor avea un deznodământ pozitiv, Keylor Navas va rămâne la Riad și va împărți vestiarul cu Cristiano Ronaldo.

Cupa Franţei, în AntenaPLAY

Se anunţă show total în Cupa Franţei, competiţie transmisă în exclusivitate de AntenaPLAY. Show-ul începe cu Marseille – Rennes, vineri, 20 ianuarie, de la 22.10.

Spectacolul fotbalistic se va încheia, luni, de la ora 21.45, cu partida în care super-starurile de la PSG anunţă un show total. PSG încă nu şi-a aflat adversara din turul 2 al Cupei Franţei. În total, numai puţin de 9 partide vor fi în direct şi în exclusivitate în AntenaPLAY. Programul complet este AICI.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și