Închide meniul

Cristi Chivu, discurs de mare campion după ce a câştigat titlul cu Inter U19: „E o satisfacţie uriaşă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 iunie 2022, 8:27

Cristi Chivu, discurs de mare campion după ce a câştigat titlul cu Inter U19: „E o satisfacţie uriaşă!

Cristi Chivu, discurs de mare campion după ce a câştigat titlul cu Inter U19

Cristi Chivu, campion al Italiei cu Inter U19 / Profimedia

Cristi Chivu (41 ani) a avut un discurs de mare campion după ce a câştigat titlul cu Inter U19. Echipa antrenorului român s-a impus în finala campionatului Primavera cu marea rivală Roma U19, scor 2-1, după prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa fostului mare internaţional a reuşit „remontada” în ultimul act al competiţiei. La final, Chivu a avut doar cuvinte de laudă la adresa elevilor săi, pe care îi vede la echipa mare a vicecampioanei Italiei.

Cristi Chivu, discurs de mare campion după ce a câştigat titlul cu Inter U19

„E o satisfacţie uriaşă, mă bucur pentru băieți. Cu grupa 2003 am început împreună o călătorie în urmă cu doi ani, care a fost apoi întreruptă de pandemie. Anul trecut ne-am oprit în semifinale cu Under 18. Dar mereu am muncit din greu. Astăzi, acești băieți au vrut să-şi îndeplinească visul şi să scrie istorie. Sunt cu adevărat fericit.

Am avut caracter, în momentele dificile am scos mereu ceva în plus. Astăzi nu a fost ușor să răsturnăm jocul, ne-am păstrat calmul. Am terminat jocul cu fotbalişti 2005 pe teren. Asta ne oferă multă speranţă pentru viitor. Felicit staff-ul şi toți oamenii care ne-au fost aproape zi de zi în acești doi ani atât de complicati. Clubul și tot sectorul de tineret lucrează cel mai bine. Băieții de aici devin din ce în ce mai buni!”, a transmis Cristi Chivu, citat de inter.it.

Cristi Chivu, campion al Italiei alături de Inter U19!

Chivu a bifat o performanță uriașă alături de Inter U19. Puștii “nerazzurri” au câștigat finala campionatului împotriva Romei și au bifat un record impresionant. Inter a devenit cea mai titrată echipă la nivel U19, cu 10 trofee. Torino se află pe locul al doilea, cu 9, în timp ce podiumul este completat de Roma, cu 8.

Reclamă

Triumful puștilor lui Chivu a fost sărbătorit și pe pagina oficială a lui Inter. Clubul din Serie A l-a felicitat pe antrenorul român, care lucrează de 4 ani alături de juniorii de pe Giuseppe Meazza. Elevii săi l-au aruncat în sus pe fostul căpitan al naționalei României, iar momentul a fost imortalizat pe contul de Twitter al echipei mari.

“Mister! Cristian Chivu a fost ridicat în semn de triumf de băieții săi, după victoria pentru titlu”, a scris Inter, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Inter U19, „remontada” în finala cu AS Roma U19

Inter U19, echipa fostului mare internaţional român, a reuşit „remontada” în derby-ul cu AS Roma U19, scor 2-1, din ultimul act al competiţiei.

Echipa lui Chivu s-a calificat în marea finală după un meci nebun. Inter U19 a remizat pe teren propriu cu Cagliari U19, scor 3-3, în semifinalele play-off-ului. La pauză, „sardinienii” conduceau puştii lui Chivu cu 3-0, dar echipa fostului căpitan al naţionalei a revenit spectaculos şi a egalat în minutul 90+3. Inter a ajuns în finală datorită poziției ocupate în clasamentul sezonului regulat.

În finală, după o primă repriză fără goluri, Roma a deschis scorul prin fundaşul Javier Vicario, în minutul 70. Echipa lui Chivu a egalat prin mijlocaşul Cesare Casadei, în minutul 81. Golul victoriei a fost adus de mijlocaşul Nikola Iliev, care a punctat în minutul 97 al prelungirilor și a declanșat fiesta.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și