Închide meniul

Cristi Chivu, înfrângere teribilă în Youth League. Inter U19 a primit o „corecţie” de la Barcelona U19

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 octombrie 2022, 18:56

Cristi Chivu, înfrângere teribilă în Youth League. Inter U19 a primit o „corecţie de la Barcelona U19

Cristi Chivu, înfrângere teribilă în Youth League. Inter U19 a primit o "corecţie" de la Barcelona U19

Cristi Chivu, antrenor Inter U19 / Profimediaimages

Cristi Chivu a suferit o înfrângere teribilă în UEFA Youth League. Echipa antrenată de român, Inter U19, a pierdut fără drept de apel duelul cu Barcelona U19. Italienii au cedat cu 1-6!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eşecul vine într-un moment în care s-a vorbit despre Cristi Chivu că l-ar putea înlocui pe Simone Inzaghi la echipa de seniori.

Cristi Chivu, înfrângere drastică în Youth League. Inter U19 – Barcelona U19 1-6

Catalanii au deschis scorul încă din minutul 5, prin Riad. Şi Fernandez a marcat pentru gruparea blaugrana, în minutul 20. În încercarea de a-şi redresa echipa, Chivu a făcut două schimbări până la pauză. Fără rezultat.

Problemele italienilor au căpătat cu adevărat proporţii chiar în ultimul minut al primei reprize, când Stante a primit direct cartonaş roşu. La scurt timp distanţă, Barbera a dus scorul la 3-0 pentru Barcelona U19.

Barbera a reuşit „dubla” în minutul 68. În ultimul sfert de oră, spaniolii au mai marcat de două ori. Hernandez (78) şi Guiu (81) au punctat şi au dus scorul la 6-0 pentru Barcelona U19.

Reclamă

Golul de onoare al gazdelor a fost marcat din penalty, de Fontanarosa (86). Inter U19 a cedat cu 1-6 şi a suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri. Ca urmare a acestui rezultat, Barcelona U19 a urcat pe primul loc în grupa C, cu 7 puncte. Echipa antrenată de Cristi Chivu e pe locul secund, cu 4 puncte. Plzen U19 are 3 puncte, în tip ce Bayern U19 e „lanterna roşie”. Bavarezii au 2 remize şi o înfrângere.

Chivu ar putea deveni antrenor principal la prima echipă a lui Inter

Cristi Chivu se află printre numele luate în calcul de conducerea lui Inter pentru a-l înlocui pe postul de antrenor pe Simone Inzaghi, scrie presa din Italia.

Ediția tipărită Tuttosport, citată de sempreinter.com, notează că Simone Inzaghi e sub presiune la Inter, după startul de sezon modest al nerazzurrilor. Antrenorul italian ar putea fi demis dacă nu reușește să redreseze situația. Pe lista posibililor înlocuitori se află românul Cristi Chivu.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Chivu e în prezent antrenorul principal al echipei U19 al lui Inter, alături de care a reușit să câștige Scudetto Primavera în sezonul precedent. Românul și-a început aventura pe banca tehnică la nerazzurri încă de la nivelul U14.

Ca jucător, Chivu a evoluat la Inter în perioada 2007-2014. A cucerit 3 titluri în Serie A, două Cupe ale Italiei, un trofeu Champions League, un Campionat Mondial al Cluburilor și două Supercupe ale Italiei.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și