Închide meniul

Cristi Chivu ar putea deveni antrenor principal la prima echipă a lui Inter. Anunțul făcut de italieni

Alexandru Ivan Publicat: 3 octombrie 2022, 19:24 / Actualizat: 4 octombrie 2022, 8:37

Cristi Chivu ar putea deveni antrenor principal la prima echipă a lui Inter. Anunțul făcut de italieni

Cristi Chivu ar putea deveni antrenor principal la Inter

Cristi Chivu, în timpul unui meci /SPORT PICTURES

  • Cristi Chivu ar putea deveni antrenor principal la Inter
  • Anunțul făcut de italieni

Cristi Chivu se află printre numele luate în calcul de conducerea lui Inter pentru a-l înlocui pe postul de antrenor pe Simone Inzaghi, scrie presa din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ediția tipărită Tuttosport, citată de sempreinter.com, notează că Simone Inzaghi e sub presiune la Inter, după startul de sezon modest al nerazzurrilor. Antrenorul italian ar putea fi demis dacă nu reușește să redreseze situația. Pe lista posibililor înlocuitori se află românul Cristi Chivu.

Cristi Chivu ar putea deveni noul antrenor al lui Inter

Cristi Chivu e în prezent antrenorul principal al echipei U19 al lui Inter, alături de care a reușit să câștige Scudetto Primavera în sezonul precedent. Românul și-a început aventura pe banca tehnică la nerazzurri încă de la nivelul U14.

Reclamă

Ca jucător, Chivu a evoluat la Inter în perioada 2007-2014. A cucerit 3 titluri în Serie A, două Cupe ale Italiei, un trofeu Champions League, un Campionat Mondial al Cluburilor și două Supercupe ale Italiei.

Italienii notează că, pe lângă Chivu, Inter se gândește și la Dejan Stankovic, fost coleg al românului, în prezent aflat pe banca celor de la Steaua Roşie Belgrad.

Reclamă

Sursa citată anterior mai scrie că Inter l-a refuzat deja pe Paulo Sousa, fost la Swansea și Fiorentina.

Cristi Chivu nu se gândeşte la o revenire în România

Cristi Chivu a dezvăluit ce oferte a primit din România. Antrenorul lui Inter U19 a declarat că nu vrea să revină în ţară, având un drum de urmat în Italia. Totodată, Chivu a dezvăluit că nu a fost contactat de Federaţia Română de Fotbal, însă a refuzat orice altă ofertă venită din ţară, fie că a fost vorba de a antrena sau a conduce o echipă.

„Am primit multe mesaje, din Federație, nu. Eu am fost în tabăra adversă și am fost ciuruit. Eu vreau în iarbă, nu vreau la birou. Vreau să reușesc aici, vreau să rămân aici. Am primit oferte din România în ultimii ani, dar am refuzat, eu am început un drum aici. 

Reclamă 4 / 0/3

Au fost oferte mai mult sau mai puțin concrete, mai mult sau mai puțin oficiale, dar am refuzat. Primul obiectiv e Serie A și apoi urmează altul”, a declarat Cristi Chivu, conform digisport.ro.

Cristi Chivu o antrenează pe Inter U19 din iulie 2021 şi a reuşit să câştige campionatul Primavera, după ce a învins în finală pe AS Roma U19.

Victor Becali: „Poate să i se ofere șansa lui Chivu!”

Cristi Chivu poate oricând ajunge antrenorul lui Inter Milano! Cel puţin aşa susţine Victor Becali, care se bazează pe pasul către echipa mare pe care fostul căpitan al României îl poate face.

„O dată, un scurt-circuit la echipa mare şi pac, se poate să i se ofere şansa. El are toate atuurile. Imediat i se dă posibilitate. Nu va antrena curând în România. Prima lui experienţă la un înalt nivel va fi în Italia, dar a avut oferte din România, două oferte din prima ligă şi din a doua.

Dar el a refuzat pentru că era plecat la un drum în Italia, s-a stabilit la Milano, copiii la şcoală, eram convins că le va refuza. Îl vom vedea cu siguranţă la echipa naţională, dar peste ceva ani. Nici nu cred ca l-ar interesa pe el acum echipa naţională”, a spus Victor Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: "Asta e tripla mea ideală"
Liga 1 • 2 mart., 20:14
Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: „Asta e tripla mea ideală”. Ce îşi doreşte oficialul FCSB
Inter - Atletico Madrid 1-0 și PSV - Borussia Dortmund 1-1
Liga Campionilor • 20 feb., 23:55
Inter – Atletico Madrid 1-0 și PSV – Borussia Dortmund 1-1. Istvan Kovacs a arbitrat duelul „de foc” de la Milano
Liga Campionilor • 20 feb., 23:14
Horaţiu Moldovan şi Istvan Kovacs s-au întâlnit înainte de Inter – Atletico Madrid! Reacţia de milioane a portarului