Închide meniul

Cristi Chivu, lăudat de italieni, după meciul lui Inter U19 din UEFA Youth League: „Unul şi acelaşi cu Inzaghi”

Alex Masgras Publicat: 3 octombrie 2023, 18:42

Reclamă
Cristi Chivu, lăudat de italieni, după meciul lui Inter U19 din UEFA Youth League: „Unul şi acelaşi cu Inzaghi

Cristi Chivu, lăudat de italieni, după meciul lui Inter U19 din UEFA Youth League

Cristi Chivu, antrenor Inter Primavera / Profimedia

Cristi Chivu a fost lăudat de italieni, după meciul lui Inter U19 din UEFA Youth League. Formaţia antrenorului român a remizat cu Benfica U19, în etapa a doua din faza grupelor comptiţiei rezervate juniorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italienii au condus cu 1-0 încă din minutul 11, graţie golului marcat de Berenbruch, dar reuşita lui Rego din minutul 82 a stabilit scorul final, 1-1.

Cristi Chivu, lăudat de italieni, după meciul lui Inter U19 din UEFA Youth League

La finalul meciului din grupele UEFA Youth League dintre Inter şi Benfica, italienii l-au analizat pe Cristi Chivu. Jurnaliştii au italieni au scos în evidenţă calităţile antrenorului român. Echipa pregătită de Cristi Chivu nu a mai pierdut din luna aprilie.

„Chivu, unul și același cu Inzaghi. Ceea ce reiese clar din această comparație este că, la fel ca și echipa lui Simone Inzaghi de la Inter, echipa lui Chivu este imperfectă în construcția ei.

Numeroasele schimbări față de anul trecut au lăsat goluri și, în special, cel al despărțirii de Pio Esposito (acum împrumutat la Spezia) are nevoie de timp pentru a fi umplut de potențiala creștere a altor băieți precum Spinacce sau Sarr.

Reclamă

Totuși, la fel ca prima echipă, acest Inter Primavera este organizat, grație și unui mijloc format din Di Maggio-Stankovic-Berenbruch ale căror caracteristici amintesc foarte mult de cel al lui Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan. Imperfect, dar credibil, atât în campionat, cât și în Europa”, au scris italienii de la calciomercato.com.

Echipa lui Cristi Chivu se află pe locul 2, cu 2 puncte, după primele 2 etape din UEFA Youth League. Lider este Salzburg, cu 4 puncte, Benfica este a treia, cu 2 puncte, în timp ce Real Sociedad este ultima clasată a grupei, cu un singur punct.

Dragoş Iancu a fost sunat de Cristi Chivu

Dragoş Iancu a fost sunat de Cristi Chivu, după ce a suferit o accidentare groaznică în partida cu Petrolul. Iancu şi-a sărbătorit ziua de naştere pe patul de spital.

Reclamă 4 / 0/3

Dragoş Iancu a fost încurajat de tot fotbalul românesc, după ce Valentin Ţicu i-a provocat o accindentare groaznică. Printre cei care l-au sunat a fost şi Cristi Chivu, fostul căpitan al naţionalei României.

„Domnul Cristi Chivu m-a sunat să mă încurajeze şi să mă motiveze. Să nu stau să îmi plâng de milă şi să merg înainte. Toate se repară„, a spus Dragoş Iancu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 15:15 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și