Închide meniul

Cristi Chivu, prima înfrângere din acest sezon cu Inter Primavera! Un român de 16 ani de la Juventus a fost omul meciului

Alex Masgras Publicat: 14 ianuarie 2024, 16:37

Reclamă
Cristi Chivu, prima înfrângere din acest sezon cu Inter Primavera! Un român de 16 ani de la Juventus a fost omul meciului

Cristi Chivu a suferit prima înfrângere din acest sezon cu Inter Primavera!

Cristi Chivu, în timpul unui meci / Profimedia

Cristi Chivu a suferit prima înfrângere din acest sezon cu Inter Primavera! Formaţia de pe primul loc din campionatul de tineret italian a pierdut duelul de pe terenul lui Juventus Primavera, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unicul gol al partidei a fost marcat de mijlocaşul Michele Scienza, în minutul 59. Cu toate acestea, nu italianul de 17 ani a fost omul meciului dintre Juventus şi Inter.

Cristi Chivu, prima înfrângere din acest sezon cu Inter Primavera!

Echipa lui Cristi Chivu a suferit prima înfrângere în campionat din acest sezon. Cu 9 victorii şi 7 rezultate de egalitate, seria de invincibilitate a celor de la Inter Primavera în competiţia internă s-a încheiat pe terenul celor de la Juventus. Formaţia Primavera a „Bătrânei Doamne” s-a impus cu 1-0, graţie golului marcat de Michele Scienza, în minutul 59.

Cel mai bun jucător al partidei a fost un fotbalist român. Riccardo Radu, tânărul de 16 ani din poarta lui Juve, şi-a salvat în mai multe rânduri echipa şi a impresionat presa din Italia. Prestaţia tânărului Radu este cu atât mai impresionantă în condiţiile în care acesta a fost meciul lui de debut la Juventus Primavera.

„Primul K.O. pentru Chivu în campionat.Nerazzurri au început bine şi şi-au creat multe ocazii, dar Radu a reuşit să închidă poarta”, au scris cei de la fcinternews.it.

Reclamă

Cei de la juventusnews24.com i-au acordat nota 7 portarului român: „Debutul său la Juve Primavera a fost de vis. I-a ţinut pe Bianconeri în viaţă cu mai multe parade şi a arătat siguranţă”.

Riccardo Radu nu a fost singurul român care a evoluat în această partidă. Mijlocaşul de 18 ani Andrei Florea a fost integralist şi a primit nota 6: „S-a pus în slujba coechipierilor şi în puţinele momente ofensive a ţinut bine de balon pentru a le da coechipierilor un moment pentru a respira”.

Marco Materazzi l-a lăudat pe Cristi Chivu, pentru performanțele de la Inter U19

Fostul jucător al celor de la Inter Milano a vorbit despre colegii săi care au devenit antrenori. Acesta a comentat situația lui Thiago Motta, care este antrenor la revelația din Serie A, Bologna, dar și despre Christi Chivu. Acesta a dezvăluit faptul că, în opinia sa, aceștia sunt tehnicieni pregătiți care se pot impune rapid, la orice echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„Motta era deja antrenor pe teren, când juca. Cum să nu îmi imaginez că poate face asta când el reușea să monteze echipa fără să atingă mingea? El și Cambiasso făceau asta și puteam paria încă de atunci că vor avea un astfel de viitor, având în vedere că erau niște metronomi, niște jucători responsabili pentru tot ceea ce se întâmpla la mijlocul terenului.

Cuchu (n.r – Esteban Cambiasso) nu a avut încă oportunitatea potrivită, una care să îi placă pe deplin, dar este cu siguranță pregătit. Așa cum și Chivu și Stankovic au fost pregătiți. Ei lasă ceva în urmă acolo unde lucrează”, a spus Marco Materazzi, potrivit Gazzetta dello Sport.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului său la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” Vezi toate știrile
Citește și