Închide meniul

Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 aprilie 2024, 10:22

Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă

Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească "Bătrâna Doamnă"

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci la Juventus / Profimedia

Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus şi va primi o sumă fabuloasă. Starul portughez, care acum evoluează în Arabia Saudită, la Al-Nassr, a dat în judecată formaţia din Torio, după ce Juventus nu i-a achitat toate restanţele salariale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă „Bătrâna Doamnă” a pierdut procesul, Cristiano Ronaldo nu va primi cele aproape 20 de milioane de euro pe care le-a solicitat. Cu toate acestea, suma pe care Juventus trebuie să o plătească rămâne uriaşă.

Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă”

Juventus Torino trebuie să plătească restanţe salariale de 9,8 milioane euro fostului său atacant Cristiano Ronaldo, conform unei decizii a unei instanţe de arbitraj, scrie Reuters, potrivit agerpres.ro.

Ronaldo, care în prezent joacă la clubul saudit Al-Nassr, a reclamat plata a 19,5 milioane euro, sumă provenind din reducerea salariilor acceptate de jucători pe perioada pandemiei de Covid 19 în sezonul 2020/2021. Juventus a susţinut că Ronaldo a acceptat voluntar diminuarea salariului, dar jucătorul a mers în instanţă şi a cerut aproape 20 milioane de euro.

Tribunalul de arbitraj a acceptat parţial cererea lui Ronaldo şi a decis ca Juventus trebuie să plătească jumătate din suma cerută de internaţionalul portughez de 39 ani.

Reclamă

Ronaldo s-a alăturat echipei Juventus în august 2018 şi a contribuit la câştigarea a două titluri consecutive în Serie A, a unei Cupe şi a două Supercupe ale Italiei, înainte de a părăsi Serie A pentru a se alătura echipei Manchester United în 2021.

Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal – Al-Nassr 2-1

Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal – Al-Nassr 2-1, au fost surprinse de camerele TV. Portughezul a ridicat pumnul spre arbitrul partidei, după care l-a aplaudat ironic.

Ronaldo a suferit una dintre puţinele sale eliminări ale carierei în minutul 86 al partidei cu Al-Hilal, care conta pentru Supercupa Arabiei Saudite. Echipa sa era condusă cu 2-0 şi Ronaldo a intrat într-un clinci cu un adversar.

Reclamă 4 / 0/3

A urmat o încăierare generală, iar arbitrul partidei, după ce s-a consultat cu arbitrajul video, a decis că Ronaldo merită cartonaşul roşu. Prima reacţie a lusitanului a fost să ridice pumnul spre arbitru, gest rar întâlnit în fotbal.

Apoi, în timp ce ieşea de pe teren, Ronaldo le-a făcut semn fanilor să îl aplaude pe centralul meciului, lăsând să se înţeleagă că acesta a făcut o greşeală uriaşă. Pe reluări, într-adevăr, pare că decizia a fost una prea dură.

Partida a avut nu mai puţin de 10 minute de prelungiri, iar Sadio Mane a marcat în minutul 90+9. A fost prea târziu pentru ca echipa celor doi să mai obţină ceva, iar Al-Hilal e cea care a mers în finala Supercupei Arabiei Saudite.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și