Închide meniul
VIDEO

Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal – Al-Nassr 2-1. A ratat Supercupa

Dan Roșu Publicat: 9 aprilie 2024, 7:51

Reclamă
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal – Al-Nassr 2-1. A ratat Supercupa

Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal - Al-Nassr 2-1

Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Al-Nassr - Profimedia Images

Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal – Al-Nassr 2-1, au fost surprinse de camerele TV. Portughezul a ridicat pumnul spre arbitrul partidei, după care l-a aplaudat ironic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a suferit una dintre puţinele sale eliminări ale carierei în minutul 86 al partidei cu Al-Hilal, care conta pentru Supercupa Arabiei Saudite. Echipa sa era condusă cu 2-0 şi Ronaldo a intrat într-un clinci cu un adversar.

Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal – Al-Nassr 2-1

A urmat o încăierare generală, iar arbitrul partidei, după ce s-a consultat cu arbitrajul video, a decis că Ronaldo merită cartonaşul roşu. Prima reacţie a lusitanului a fost să ridice pumnul spre arbitru, gest rar întâlnit în fotbal.

Reclamă

Apoi, în timp ce ieşea de pe teren, Ronaldo le-a făcut semn fanilor să îl aplaude pe centralul meciului, lăsând să se înţeleagă că acesta a făcut o greşeală uriaşă. Pe reluări, într-adevăr, pare că decizia a fost una prea dură.

Partida a avut nu mai puţin de 10 minute de prelungiri, iar Sadio Mane a marcat în minutul 90+9. A fost prea târziu pentru ca echipa celor doi să mai obţină ceva, iar Al-Hilal e cea care a mers în finala Supercupei Arabiei Saudite.

Ciprian Tătăruşanu, „distrus” de Cristiano Ronaldo în numai o repriză

Ciprian Tătăruşanu a fost „distrus” de Cristiano Ronaldo în numai o repriză. Abha, echipa lui portarului român, primeşte vizita lui Al Nassr, în etapa cu numărul 26 din campionatul Arabiei Saudite. Fostul portar al naţionalei României va dori să uite foarte repede această partidă.

Reclamă 4 / 0/3

După primele 45 de minute, Al Nassr o conducea pe Abha cu 5-0. Din cele cinci goluri încasate de Ciprian Tătăruşanu, trei au fost marcate de Cristiano Ronaldo. S-a terminat 8-0 pentru echipa lui Ronaldo, care a fost schimbat la pauză.

Ronaldo a deschis scorul în minutul 12, după care a majorat diferenţa în minutul 21, atunci când a înscris din lovitură liberă şi l-a lăsat fără replică pe portarul român.

În minutul 33, Cristiano Ronaldo şi-a asumat rolul de pasator, la golul lui Sadio Mane, fostul star al lui Liverpool. În minutul 42, Cristiano Ronaldo a reuşit hat-trick-ul, după ce a marcat golul cu numărul 885 al carierei, cu un lob superbă. Mai mult, portughezul a ajuns la 65 de hat-trick-uri.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și