Închide meniul

Cristiano Ronaldo a dezvăluit ce favoriţi are pentru Balonul de Aur 2024: „Da, chiar şi el poate”

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2024, 19:52

Reclamă
Cristiano Ronaldo a dezvăluit ce favoriţi are pentru Balonul de Aur 2024: „Da, chiar şi el poate

Cristiano Ronaldo a dezvăluit ce favoriţi are pentru Balonul de Aur 2024: "Da, chiar şi el poate"

Cristiano Ronaldo, la tragerea la sorţi a UEFA Champions League / Profimedia

Cristiano Ronaldo a dezvăluit ce favoriţi are pentru Balonul de Aur 2024. Starul portughez nu se află pe lista de 30 de jucători din acest an pentru prestigiosul premiu acordat de revista France Football.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru prima oară din 2003, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo nu au fost nominalizaţi. Cu toate acestea, starul portughez a vorbit despre favoriţi şi a numit mai mulţi jucători care pot pune mâna pe acest premiu.

Cristiano Ronaldo a dezvăluit ce favoriţi are pentru Balonul de Aur 2024: „Da, chiar şi el poate”

În primă fază, Cristiano Ronaldo l-a lăudat pe Kylian Mbappe şi are mare încredere în starul francez după transferul la Real Madrid. Fostul jucător al lui PSG se numără printre favoriţii lui Ronaldo în acest an pentru câştigarea Balonului de Aur.

Pe lângă Mbappe, Ronaldo este convins că Jude Bellingham şi Erling Haaland sunt alţi jucători care se vor „abona” pentru acest premiu în următorii ani. De asemenea, Lamine Yamal, starul Barcelonei şi al naţionalei Spaniei, primeşte o şansă din partea portughezului:

„Au un antrenor şi un preşedinte grozav (n.r Real Madrid). Nu cred că va avea probleme, mai ales că este foarte talentat. Mbappe poate câştiga următorul Balon de Aur, probabil Haaland şi Bellingham. Chiar şi Lamine Yamal. Cred că noua generaţie are un potenţial uriaş”, a declarat Cristiano Ronaldo, citat de espn.com.

Reclamă
Reclamă

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu au fost nominalizați la Balonul de Aur 2024!

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu au fost nominalizați la Balonul de Aur 2024! Din anul 2003 nu s-a mai întâmplat ca unul dintre cele două superstaruri să nu se afle pe lista jucătorilor care se luptă pentru marele trofeu.

Lipsa lui Lionel Messi și a lui Cristiano Ronaldo este cauzată de faptul că aceștia nu mai joacă la echipe din prim-planul fotbalului mondial, chiar dacă au cifre excepționale în campionatele interne, dar și de faptul că, față de ediția precedentă, câștigată de argentinian, în anul precedent nu s-a jucat Cupa Mondială.

Principalul motiv pentru care Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur în 2023 a fost legat de faptul că argentinianul a cucerit Cupa Mondială din Qatar, în 2022, alături de selecționata Argentinei. Totuși, surprinzător este că superstarul de la Inter Miami a câștigat ultima ediție de Copa America, lucru care, se pare că, nu a fost suficient pentru a obține o nominalizare.

Reclamă

Iată lista completă a jucătorilor care au fost nominalizați pentru Balonul de Aur 2024:

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:48

LIVE SCOREOlanda – Germania 1-0 se joacă ACUM. Duel de foc în Liga A din Nations League. Spectacol la Amsterdam

21:30

VideoViva Las Vegas! Americanii promit spectacol total la Marele Premiu al Las Vegas-ului! Anul trecut Verstappen a câştigat cursa

21:27

Radu Drăguşin, remarcat de englezi după meciurile la echipa naţională! La ce trebuie să se aştepte internaţionalul român

21:15

Suma uriaşă pe care Gigi Becali trebuie să i-o plătească lui Neluţu Varga dacă Daniel Bîrligea va juca împotriva lui CFR Cluj!

20:46

PAOK – Panathinaikos e exclusiv în AntenaPLAY (duminică, 20:30). Primul derby pentru Răzvan Lucescu în Superliga Greciei

20:41

VideoFanii României s-au tatuat şi s-au vopsit pe faţă înainte de a se bucura de succesul uriaş al naţionalei cu Lituania!

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT 6 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato
Citește și