Închide meniul

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu au fost nominalizați la Balonul de Aur 2024! Lista completă a jucătorilor

Alex Ioniță Publicat: 4 septembrie 2024, 22:23

Reclamă
Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu au fost nominalizați la Balonul de Aur 2024! Lista completă a jucătorilor

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu au fost nominalizați la Balonul de Aur 2024!

Colaj cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi / Profimedia

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu au fost nominalizați la Balonul de Aur 2024! Din anul 2003 nu s-a mai întâmplat ca unul dintre cele două superstaruri să nu se afle pe lista jucătorilor care se luptă pentru marele trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reprezentantții revistei France Football au publicat lista jucătorilor nominalizați la marele trofeu în decursul zilei de miercuri.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu au fost nominalizați la Balonul de Aur 2024!

Lipsa lui Lionel Messi și a lui Cristiano Ronaldo este cauzată de faptul că aceștia nu mai joacă la echipe din prim-planul fotbalului mondial, chiar dacă au cifre excepționale în campionatele interne, dar și de faptul că, față de ediția precedentă, câștigată de argentinian, în anul precedent nu s-a jucat Cupa Mondială.

Principalul motiv pentru care Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur în 2023 a fost legat de faptul că argentinianul a cucerit Cupa Mondială din Qatar, în 2022, alături de selecționata Argentinei. Totuși, surprinzător este că superstarul de la Inter Miami a câștigat ultima ediție de Copa America, lucru care, se pare că, nu a fost suficient pentru a obține o nominalizare.

Iată lista completă a jucătorilor care au fost nominalizați pentru Balonul de Aur 2024:

Reclamă
Reclamă

Dintre aceștia, printre favoriți se numără jucători precum Vinicius, Kylian Mbappe sau Rodri, mijlocaș care a câștigat EURO 2024 alături de echipa națională a Spaniei, în această vară.

Ediția din 2024 a Balonului de Aur va fi decernată pe data de 28 octombrie.

Reclamă

„Cum a fost să joci în Liga Campionilor?” Reacţia fabuloasă a lui Cristiano Ronaldo, la tragerea la sorţi: „Nu uitaţi asta”

Reacţia fabuloasă a lui Cristiano Ronaldo, atunci când a fost întrebat cum a fost să evolueze în Liga Campionilor, a venit la tragerea la sorţi a grupelor celei mai importante competiţii intercluburi din Europa.

Cristiano Ronaldo a amintit că evoluează în prezent în Liga Campionilor Asiei. Competiţia este transmisă în AntenaPLAY.

„(Cum a fost să joci în Liga Campionilor) Încă joc în Liga Campionilor Asiei, nu uitaţi asta! Pentru mine este întotdeauna o plăcere să fiu aici şi să primesc acest trofeu minunat. Este ochiul fotbalului. Nu doar recordurile vorbesc pentru mine, plăcerea de a juca în competiţie a fost motivaţia mea. E destul să asculţi imnul! Prezenţa mea aici îmi trezeşte amintiri frumoase, această scenă de la Monte Carlo. Fotbalul şi noi suntem compuşi din amintiri. Nu regret că am fost contemporan cu această competiţie. Să vedem ce ne va rezerva viitorul!

Întotdeauna menţionăm prima oară când câştigăm trofeul. Îmi amintesc când am fost la Manchester United, a fost ceva special. Apoi am plecat la Real Madrid şi mi-a ieşit mai bine, am câştigat de patru ori. Finala câştigată la Lisabona, în faţa fanilor mei, a fost una specială. A fost o presiune enorm pentru mine. Liga Campionilor şi golurile din competiţie sunt ceva special!

Am loc de cât mai multe trofee, sigur îi găsesc loc şi acestuia. E loc în Madeira”, a declarat Cristiano Ronaldo la ceremonia tragerii la sorţi a grupelor Ligii Campionilor.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:18

„Va face ravagii!” Adrian Mititelu, prima reacţie după ce Gigi Becali l-a transferat pe Sidibe la FCSB

23:04

Kosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

23:04

Eugen Neagoe este noul antrenor al Gloriei Buzău! Antrenorul a revenit în Liga 1, după 1 sezon în eșalonul secund

22:40

„Maxim!” Victor Angelescu, primele impresii despre Marius Șumudică! Mesaj direct despre antrenorul de la Rapid, după 2 etape

22:35

„Şi-a câştigat locul la naţională!” Mihai Stoichiţă, mesaj ferm despre Ianis Hagi la sosirea României în Kosovo

22:17

Gigi Becali a confirmat transferul lui Sidibe la FCSB! Anunţ de ultim moment: „Am vorbit cu Mititelu! Avem 7 soluţii acum!”

1 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 2 Foto„Eram filmat, mi-am pierdut cumpătul!” Momentul uluitor în care Ion Ţiriac s-a decis să le ofere olimpicilor români maşini de lux 3 Ce se întâmplă la Red Bull!?! Analiza lui Adrian Georgescu 4 Reacţia lui Giovanni Becali, după transferul de milioane făcut de Gigi Becali la FCSB: „Sumă cam exagerată” 5 Două echipe din România se luptă pentru semnătura lui Alex Cicâldău: „Se discută doar în privinţa salariului!” 6 Adrian Şut pleacă de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Ofertă de două milioane!”
Citește și