Închide meniul

Cristiano Ronaldo a luat decizia, iar Georgina l-a dat de gol: a anunţat unde va juca starul în sezonul viitor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 10:05

Cristiano Ronaldo a luat decizia, iar Georgina l-a dat de gol: a anunţat unde va juca starul în sezonul viitor

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo a luat decizia, iar Georgina l-a dat de gol

Surprinsă în spaţiul public, după un eveniment, Georgina a fost întrebată de un jurnalist „Rămâne Cristiano la Juventus sau nu?”. „Rămâne”, a fost răspunsul scurt, dar aşteptat de toţi fanii piemontezilor, conform Football Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răspunsul vine în contextul în care mama lui Cristiano anunţase că acesta va merge la Sporting din această vară, iar şi Ronaldo postase recent un mesaj special pe reţelele de socializare, prin care anunţa că şi-a îndeplinit obiectivele în fotbalulul italian.

Cristiano Ronaldo a luat decizia, Georgina Rodriguez l-a dat de gol. Mesajul starului lui Juventus

„Anul acesta nu am putut câştiga titlul în Serie A, îi felicit pe cei de la Inter care au meritat titlul. Totuşi, trebuie să facem un inventar cu ce am câştigat în acest sezon cu Juventus, colectiv şi individual. Supercupa Italiei, Cupa Italiei, titlul de golgheter m-au umplut de fericire. Ştiu cât de greu sunt de obţinut în Italia.

Cu aceste realizări, am atins obiectivele pe care mi le-am setat când am venit în Italia: să câştig titlul, Cupa şi Supercupa Italiei şi să fiu cel mai bun jucător din campionat, dar şi golgheterul din Serie A. Asta într-un campionat plin de jucători extraordinari, de cluburi uriaşe care au cultură fotbalistică.

Reclamă

Am mai spus asta, eu nu alerg după recorduri, ele mă urmăresc pe mine. Pentru cei care nu înţeleg ce vreau să spun, e foarte simplu: fotbalul e un joc colectiv, dar realizările individuale sunt cele care ajută echipele să-şi atingă obiectiele (…). Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat: campion în Anglia, Spania şi Italia, câştigător al Cupei în Anglia, Spania şi Italia, câştigător al Supercupei în Anglia, Spania şi Italia, cel mai bun jucător în Anglia, Spania şi Italia, cel mai bun marcator în Anglia, Spania şi Italia. Peste 100 de goluri pentru un club din Anglia, Spania şi Italia.

Nimic nu se compară cu sentimentul să ştiu că mi-am pus amprenta în ţările în care am jucat şi că le-am adus bucurie fanilor cluburilor pe care le-am reprezentat. Pentru asta muncesc, asta mă emoţionează şi asta voi urmări până în ultima zi a carierei mele. Le mulţumesc tuturor care au luat parte în această călătorie. Rămânem împreună!”, a scris Ronaldo pe Facebook.

Cristiano Ronaldo, performanță uluitoare

Deși a împlinit 36 de ani, Cristiano Ronaldo continuă să doboare record după record. Starul portughez a înscris 30 de goluri în acest sezon de Serie A și a devenit golgheterul campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a mai câștigat titlul de cel mai bun marcator atât în Spania, cât și în Anglia. Portughezul a devenit astfel singurul jucător din istoria fotbalului care este golgheter în 3 din cele 5 campionate de top din Europa.

Juventus a plătit 100 de milioane de euro ca să-l aducă pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, în 2018. Cota portughezului a scăzut între timp la doar 50 de milioane, dar acesta rămâne unul dintre cei mai buni jucători din lume la ora actuală.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, golgheterul din Serie A
  • Ronaldo, performanţă greu de egalat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și