Închide meniul

Decizia luată de Cristiano Ronaldo imediat după ce Juventus s-a calificat în Champions League. Performanța istorică atinsă de starul portughez

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 mai 2021, 19:02

Decizia luată de Cristiano Ronaldo imediat după ce Juventus s-a calificat în Champions League. Performanța istorică atinsă de starul portughez

Profimedia

Cristiano Ronaldo ar putea pleca de la Juventus

Cristiano Ronaldo a fost rezervă neutilizată în meciul decisiv pentru bianconeri. Andrea Pirlo a explicat că a luat această decizie împreună cu jucătorul. Din fericire pentru Juve, „Bătrâna Doamnă” a câștigat cu 4-1 și s-a calificat pentru sezonul următor de UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a făcut Cristiano Ronaldo imediat după ce Juventus s-a calificat în Champions League

Imediat după meciul de la Bologna, Ronaldo a zburat în Portugalia să se relaxeze alături de familie, scrie Fanpage.it. Portughezul își va încărca bateriile pentru EURO.

Fanii s-au grăbit să speculeze că Ronaldo s-a retras în umbră ca să se gândească mai bine la viitorul său. Vedeta lui Juventus mai are un singur an de contract cu bianconerii, dar nu dă semne că ar vrea să se retragă.

Dacă Juve ar fi ratat grupele Champions League, Ronaldo era ca și plecat din Italia. În condițiile date, sunt șanse mari ca acesta să rămână la Juventus, dar nimic nu este stabilit deocamdată.

Cristiano Ronaldo, performanță uluitoare

Deși a împlinit 36 de ani, Cristiano Ronaldo continuă să doboare record după record. Starul portughez a înscris 30 de goluri în acest sezon de Serie A și a devenit golgheterul campionatului.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a mai câștigat titlul de cel mai bun marcator atât în Spania, cât și în Anglia. Portughezul a devenit astfel singurul jucător din istoria fotbalului care este golgheter în 3 din cele 5 campionate de top din Europa.

Recent, Ronaldo a mai depășit o bornă impresionantă, când a ajuns la 100 de goluri înscrise în tricoul lui Juventus.

Reclamă 4 / 0/3

Juventus a plătit 100 de milioane de euro ca să-l aducă pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, în 2018. Cota portughezului a scăzut între timp la doar 50 de milioane, dar acesta rămâne unul dintre cei mai buni jucători din lume la ora actuală.

Recomandări
  • Ronaldo n-a jucat în ultima partidă a sezonului
  • Ce a făcut portughezul după meci

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și