Închide meniul

Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Al Nassr! Starul lusitan, cifre fabuloase la 38 de ani

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 decembrie 2023, 22:03

Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Al Nassr! Starul lusitan, cifre fabuloase la 38 de ani

Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Al Nassr

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci la Al Nassr/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Al Nassr şi a ajuns la cifre fabuloase. Starul lusitan a înscris în duelul cu Al Shabab, din sferturile Cupei Arabiei Saudite. CR7 a atins o bornă impresionantă după ultima reuşită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo poate fi urmărit live şi exclusiv în AntenaPLAY în Liga Campionilor Asiei. Al Nassr este calificată în play-off-ul competiţiei, după ce şi-a câştigat grupa.

Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Al Nassr

Cristiano Ronaldo a punctat în minutul 74 al duelului cu Al Shabab. Starul lusitan a primit o pasă perfectă în careu de la Otavio, s-a demarcat, şi a punctat fără emoţii pentru a duce scorul la 4-1 pentru echipa sa.

Vezi AICI video cu golul marcat de Cristiano Ronaldo!

Graţie golului din meciul cu Al Shabab, Cristiano Ronaldo a ajuns la cifre fabuloase. La 38 de ani, CR7 are cele mai multe goluri marcate în anul 2023, nu mai puţin de 50! La acest capitol este la egalitate cu Erling Haaland, însă atacantul de la Manchester City a avut nevoie de 60 de meciuri pentru a ajunge la această bornă, în timp ce CR7 a avut nevoie de doar 56 de meciuri.

Reclamă

De asemenea, este pentru a opta oară în carieră când starul lusitan marchează cel puţin 50 de goluri, într-un singur an.

Este de menţionat, totodată, că golul din poarta lui Al Shabab al fost cel cu numărul 869 marcat de Cristiano Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Al Nassr, în duelul cu Al Shabab au mai punctat şi Fofana, Mane şi Ghareeb. Trupa lui Cristiano Ronaldo s-a calificat în semifinalele Cupei, acolo unde sunt deja calificate Al-Hilal şi Al Khaleej. Al Ittihad este şi ea favorită să obţină biletele pentru careul de aşi, urmând să se dueleze cu Al-Faysaly în sferturi.

Cristiano Ronaldo, show în meciul 1200 al carierei

Cristiano Ronaldo a făcut show în meciul 1200 al carierei! Portughezul a fost integralist în victoria lui Al Nassr din meciul cu Al Riyadh, scor 4-1, în etapa cu numărul 16 din Arabia Saudită.

Partida a reprezentat şi un moment special pentru portughez, care a bifat meciul cu numărul 1200 al carerei. El a contribuit din plin la acest succes, reuşind un gol şi o pasă de gol.

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 33 al partidei, din pasa lui Sadio Mane. În minutul 45+3, Ronaldo s-a transformat în pasator, la reuşita conaţionalului Otavio.

„Încă trei puncte! Le mulţumesc coechipierilor mei care m-au ajutat să ajung la 1200 de meciuri. Ce călătorie, dar încă nu am terminat”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul său de Instagram.

În clasamentul all-time, Ronaldo se află pe locul 5, iar în faţa sa sunt numai portari. Lider în acest top este fostul portar englez Peter Shilton, care a bifat în cariera sa 1375 de meciuri. Pe locul 2 se află un alt englez, Paul Bastock, cu 1286 de meciuri, în timp ce pe locurile 3 şi 4 sunt brazilienii Rogerio Ceni şi Fabio cu 1237, respectiv 1212 meciuri disputate.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și