Închide meniul

Cristiano Ronaldo, show în meciul 1200 al carierei! Gol şi pasă de gol pentru portughez, în Al Nassr – Al Riyadh

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 8 decembrie 2023, 23:43

Cristiano Ronaldo, show în meciul 1200 al carierei! Gol şi pasă de gol pentru portughez, în Al Nassr – Al Riyadh

Cristiano Ronaldo a făcut show în meciul 1200 al carierei

Cristiano Ronaldo, în Al Nassr - Al Riyadh / Profimedia

Cristiano Ronaldo a făcut show în meciul 1200 al carierei! Portughezul a fost integralist în victoria lui Al Nassr din meciul cu Al Riyadh, scor 4-1, în etapa cu numărul 16 din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida a reprezentat şi un moment special pentru portughez, care a bifat meciul cu numărul 1200 al carerei. El a contribuit din plin la acest succes, reuşind un gol şi o pasă de gol. Portughezul poate fi urmărit în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Al Nassr a obţinut deja calificarea în optimile de finală.

Cristiano Ronaldo, show în meciul 1200 al carierei!

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 33 al partidei, din pasa lui Sadio Mane. În minutul 45+3, Ronaldo s-a transformat în pasator, la reuşita conaţionalului Otavio.

În repriza secundă, Mane a oferit din nou o pasă decisivă, de data aceasta pentru Talisca. Oaspeţii au redus din diferenţă prin Gray, în minutul 68, dar ultimul cuvânt l-a avut tot Al Nassr. În minutul 90+4, Talisca a realizat dubla. La oaspeţi, Alin Toşca a fost rezervă neutilizată.

În cele 1200 de meciuri pe care Cristiano Ronaldo le-a disputat, el a marcat 868 de goluri. La finalul meciului, el a avut şi un mesaj pentru fanii săi:

Reclamă

„Încă trei puncte! Le mulţumesc coechipierilor mei care m-au ajutat să ajung la 1200 de meciuri. Ce călătorie, dar încă nu am terminat”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul său de Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

În clasamentul all-time, Ronaldo se află pe locul 5, iar în faţa sa sunt numai portari. Lider în acest top este fostul portar englez Peter Shilton, care a bifat în cariera sa 1375 de meciuri. Pe locul 2 se află un alt englez, Paul Bastock, cu 1286 de meciuri, în timp ce pe locurile 3 şi 4 sunt brazilienii Rogerio Ceni şi Fabio cu 1237, respectiv 1212 meciuri disputate.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf, înfrângere la limită în faţa starurilor lui Al-Hilal!

Laurenţiu Reghecampf a suferit o înfrângere la limită în faţa starurilor lui Al-Hilal! Liderul din Arabia Saudită s-a impus cu 2-1 în meciul din etapa cu numărul 16 cu Al-Taee.

Al-Hilal a început partida cu Al-Taee cu jucători precum Bono, Aleksandar Mitrovic, Malcom, Sergej Milinkovic-Savic sau Kalidou Koulibaly în primul 11. Liderul din Arabia Saudită a început mult mai bine partida, reuşind să se distanţeze la două goluri după 30 de minute, graţie reuşitelor lui Al-Dawsari, în minutul 20, şi Aleksandar Mitrovic, care a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 30.

Finalul primei reprize a aparţinut echipei lui Laurenţiu Reghecampf, care a restabilit egalitatea înainte de pauză, prin Abdullah, în minutul 45+5.

În repriza secundă, Laurenţiu Reghecampf a decis să îi introducă pe Andrei Cordea (60′) şi Marko Dugandzic (76′). Cei doi nu au reuşit însă să ajute prea mult echipa lui Al Taee. Dacă fostul jucător de la Rapid nu a avut realizări pe plan ofensiv, fostul jucător de la FCSB a ieşit în evidenţă în minutul 76, atunci când a primit un cartonaş galben.

Al-Taee a încheiat o serie bună, cu două victorii la rând, şi se află pe locul 12, cu 17 puncte. De partea cealaltă, liderul Al-Hilal a ajuns la 44 de puncte, fiind şi singura echipă fără înfrângere în acest sezon din Arabia Saudită.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și